Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ciki ha egyetemen 21 tárgyból...

Ghghg kérdése:

Ciki ha egyetemen 21 tárgyból 3 nem sikerült?

Figyelt kérdés

39 kreditet vállaltam, 32 lett meg belőle

Ez milyennek számít? Reménytelen vagyok?

1 évem...

2016. jún. 6. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen szak? "Egymásraépülős" a tanterv? Van keresztfélév? És legfőképp: mennyire fontos tárgyakról van szó?
2016. jún. 6. 10:23
 2/7 anonim ***** válasza:
lehetne sokkal rosszabb is. én is elsős vagyok és ha kompletten nézzük az első évet, akkor 4 tárgyat nem sikerült teljesíteni. viszont a csoportunk fele meg feladta első félév folyamán. ahhoz képest nem állok rosszul. majd jövőre pótlom.
2016. jún. 6. 10:23
 3/7 anonim ***** válasza:
ha épülős tárgyak, akkor gáz, egyébként nem, simán be lehet hozni, nekem volt, hogy 5-6 tárgy nem jött össze, mert kórházba kerültem, ennek ellenére nem csúsztam, következő évben megcsináltam. ha megvan a 30 kredited, jó vagy :)
2016. jún. 6. 10:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Vannak rosszabbak is. Akkor baj ha úgy épülnek rá a tárgyak, hogy nehéz behozni a dolgot. Nálunk egy másik szakirányon: Anal 1 -> anal 2 -> anal 3 illetve valszám 1-> anal -> valszám 2 -> stat.

6 féléves képzés, ha valamelyikből megbukik itt az ember akkor biztosan csúszik 1 évet mert ez egy 6 hosszú lánc és keresztben egyik sem indul általában

2016. jún. 6. 11:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem épül egymásra semmi :))
2016. jún. 6. 13:17
 6/7 A kérdező kommentje:

Csak félek nekem nem éri meg folytatni

...

Vannak nálam sokkal jobbak meg sokkal rosszabbak is. Pl van egy nagyon okos csaj, ő 5öst kapott abból a tárgyból amire el.se mertek jönni a többiek, mi ketten szereztünk jegyet. De én 4est. Szóval ez pl jó nem?

2016. jún. 6. 13:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem is szokott dühíteni, hogy én tisztességesen felkészülök mindenre, viszont tudom, hogy van 1-2-több ember akik minden vizsgán puskáznak, csalnak valahogy, és így általában mindenük teljesen jól szokott sikerülni. Szerencsére vannak szóbeli vizsgák, és bizony sokszor volt, hogy észrevette a tanár, hogy csak magolták az anyagot, igazából érteni nem értik.

Ne csüggedj, tanulj magad miatt és magad szintjén. Ez nem középiskola, kár máshoz mérni magad.

2016. jún. 6. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!