Egyetemen ciki csúszni egy évet?
Figyelt kérdés
Jogi egyetemen vagyok elsős és sajnos lehetséges, hogy csúszni fogok egy évet.2012. jan. 16. 17:11
1/4 anonim válasza:
Nem ciki. Felnőttek vagyunk, ha "normális" okod van rá, természetesen nem az. Aki meg hülyének néz miatta az olyan is, azokkal ne törődj. =)
2/4 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok elsős. csak elég rosszul terveztem meg az egész időszakomat most meg van még 4 tárgyam amiből le kéne vizsgáznom 2 hét alatt az agyam meg már a 0 val egyenlő.
2012. jan. 16. 17:29
3/4 anonim válasza:
Biztos hogy csúsznál? Nem tudod következő félévben felvenni a maradék tárgyaidat vizsgakurzusként?? Nálunk csak a nagyon hígagyúak csúsznak évet, akik akár több tíz tárggyal elvannak maradva, előfordul sokaknál hogy 1-2 tárgyat felvesznek következő félévben, és behozzák a lemaradást köv. vizsgaidőszakban. Elsős vagy még, nem negyedéves, az a pár tárgy szerintem korrigálható később... Persze ha negyedikbe nem teljesítenél néhány tárgyat akkor nagyobb volna már az esélyed hogy csússz. Én másodéves vagyok, és a második évfolyam könnyebb lesz...
4/4 anonim válasza:
itt ilyesmivel már senki nem foglalkozik, hogy ciki vagy nem ciki. ha úgy sikerült akkor ez van és kész. én matek szakos vagyok és majdnem a szakom fele elcsúszott most projektív geometriából, köztük én is. sajnos ez benne van, hogy valami nem sikerül elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!