Szerintetek ciki, ha az egyetemen voltam először szerelmes és 21 évesen volt először pasim?
Szerintem nem ciki ha akkorára akadt egy barátod.Életkorhoz az nincs kötve,hiszen nem más dönti el,hogy mikor alakítasz ki egy kapcsolatot.Hiszen Te magad érzed ,hogy Neked mi a jó és fontos.Nekem is rengeteg 20-21 éves ismerősöm van aki ekkor jött össze az első barátjával.És hozzáteszem egyik sem tartotta ezt cikinek.Nem lóverseny ez:)Nyugodj meg,inkább 21 évesen ismerkedj meg az első sráccal,minthogy a 13 éves korod óta a fél város ismerjen:)Érted!
22/L
Jaj, dehogy is ciki. Komoly kapcsolatom még nekem sem volt, csak próbálkozások. Még nem is szexeltem. Mindemellett értékes, jó külsejű, intelligens nő vagyok. Csak félek az intimitástól, de már jó úton haladok afelé, hogy ne féljek. :)
Én például nem érzem azt cikinek, hogy 25 (!) évesen itt tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!