Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért nézik le a Bölcsészeket?

Miért nézik le a Bölcsészeket?

Figyelt kérdés
2015. máj. 24. 18:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
6%
a reálosok ne mondjanak semmit a bölcsészekről mert irgum burgum, de te úgy fikázod hogy egy másodfokú egyenletet nem tudnál levezetni
2015. máj. 25. 14:05
 22/32 A kérdező kommentje:
Másodfokú egyenlet ? Azt se tudja szerintem mi az.
2015. máj. 25. 14:12
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
Mert a bölcsész szakok többségével nem lehet elhelyezkedni! Főleg vidéken nem! Akkor meg mi értelme van?
2015. máj. 25. 19:58
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

"a gyógytornász meg nem bölcsész)

"

gyógypedagógust írt. és például egy logopédus tudása nyelvészeten alapul (pszicholingvisztikán és fonetikán)

2015. jún. 9. 01:16
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

"Igazából a bölcsészek szoktak azok lenni, akik ha spektrum meg discovery szintnél komolyabban kéne hozzászólni a tudományokhoz, akkor elkezdenek mentegetőzni, hogy jajj nekem nem megy a matek meg ez meg az."

De mért kéne ennél jobban hozzászólni bármihez is?

2015. jún. 9. 01:17
 26/32 anonim ***** válasza:

"hogy jajj nekem nem megy a matek meg ez meg az. Érdekes módon az emberek többségének már érettségire matek magán tanár kell, és nem a sok "biorobotnak" töri-magyar korrep. Az általános műveltséget tehát mégis csak könnyebben sajátították el, mint a bölcsészek a nem saját területet. "

mégis mi a fenét csinálna egy töri korrepetítor? megtanulná helyetted? amúgy nálunk volt olyan lány, aki képtelen volt érteni töriből az összefüggéseke,t pedig jó tanárunk volt, aki azt akarta, hogy értsd. de azt a lányt akkoriban a legtöbb pontot igénylő gazdasági szakra vették fel.

2015. jún. 9. 01:18
 27/32 anonim ***** válasza:
74%

81%:

jaj, hagyjad őket, én is írtam egy oldalas választ, de semmi értelme nem volt. amikor belemegyünk ilyen vitába, mindig kiderül, hogy ezek a bölcsészeket szidó emberek semmilyen statisztikával nincsenek tisztában, lenéznek minden művészetet.

a 62%-os meg orvosi eset, több éve minden bölcsész kérdéshez odamegy fröcsögni, ráadásul 90%-ban hülyeségeket ír rengeteg érvelési hibával. egy jó pszichológus kéne neki.

de a kérdező sem éppen egy észkombájn. szóval felesleges érvelni nekik, úgyse fogják fel, hadd legyen meg az örömük, ha csak így tudják levezetni a frusztrációjukat, érdemben nem tudnak reagálni, majd neked is összedobnak vmi óvodás szintű sértegetést, oszt kész.

2015. jún. 9. 05:26
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Én igazából azt nem értem, miért pont a bölcsészeket szidják, Miért nem a művészeti szakosokat, azokat, akik operatőrnek tanulnak, vagy a tesi és sport szakosokat, vagy a kozmetikusokat például, mert az ugyan egy szakma, de bármilyen megdöbbentő, szakmákból is van túltermelés. Én egy községben lakom, de vagy 10 kozmetikus van nálunk, pedig szerintem kevesebb, mint 5000-en élünk itt. És ismerőseim harmada kzmetikusnak tanul.
2015. jún. 9. 20:01
 29/32 anonim ***** válasza:

# 28/28

81%

a reál szakosok azért, mert a bölcsészek végül is az „ellentéteik”. meg eléggé frusztrálja őket, hogy a bölcsészek sokszor olvasottabbak + amiket írtam.

mások meg azért, mert 1, másoktól eltanulták, mert mindenhonnan ezt hallják 2, az emberek többsége nem érti, mit csinál egy bölcsész. azt értik, h mit csinál egy kozmetikus. 3, mert bölcsészként általában nehezebb elhelyezkedni, így az „eccerű” ember rögtön általánosít, h minden bölcsész felesleges stb.

2015. jún. 10. 06:44
 30/32 anonim ***** válasza:
Ebben igazad lehet, hogy a kozmetikus munkáját rögtön értik. De gondolom, abból se kell egy huszadik a szomszédba.
2015. jún. 10. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!