Miért nézik le a Bölcsészeket?
"a gyógytornász meg nem bölcsész)
"
gyógypedagógust írt. és például egy logopédus tudása nyelvészeten alapul (pszicholingvisztikán és fonetikán)
"Igazából a bölcsészek szoktak azok lenni, akik ha spektrum meg discovery szintnél komolyabban kéne hozzászólni a tudományokhoz, akkor elkezdenek mentegetőzni, hogy jajj nekem nem megy a matek meg ez meg az."
De mért kéne ennél jobban hozzászólni bármihez is?
"hogy jajj nekem nem megy a matek meg ez meg az. Érdekes módon az emberek többségének már érettségire matek magán tanár kell, és nem a sok "biorobotnak" töri-magyar korrep. Az általános műveltséget tehát mégis csak könnyebben sajátították el, mint a bölcsészek a nem saját területet. "
mégis mi a fenét csinálna egy töri korrepetítor? megtanulná helyetted? amúgy nálunk volt olyan lány, aki képtelen volt érteni töriből az összefüggéseke,t pedig jó tanárunk volt, aki azt akarta, hogy értsd. de azt a lányt akkoriban a legtöbb pontot igénylő gazdasági szakra vették fel.
81%:
jaj, hagyjad őket, én is írtam egy oldalas választ, de semmi értelme nem volt. amikor belemegyünk ilyen vitába, mindig kiderül, hogy ezek a bölcsészeket szidó emberek semmilyen statisztikával nincsenek tisztában, lenéznek minden művészetet.
a 62%-os meg orvosi eset, több éve minden bölcsész kérdéshez odamegy fröcsögni, ráadásul 90%-ban hülyeségeket ír rengeteg érvelési hibával. egy jó pszichológus kéne neki.
de a kérdező sem éppen egy észkombájn. szóval felesleges érvelni nekik, úgyse fogják fel, hadd legyen meg az örömük, ha csak így tudják levezetni a frusztrációjukat, érdemben nem tudnak reagálni, majd neked is összedobnak vmi óvodás szintű sértegetést, oszt kész.
# 28/28
81%
a reál szakosok azért, mert a bölcsészek végül is az „ellentéteik”. meg eléggé frusztrálja őket, hogy a bölcsészek sokszor olvasottabbak + amiket írtam.
mások meg azért, mert 1, másoktól eltanulták, mert mindenhonnan ezt hallják 2, az emberek többsége nem érti, mit csinál egy bölcsész. azt értik, h mit csinál egy kozmetikus. 3, mert bölcsészként általában nehezebb elhelyezkedni, így az „eccerű” ember rögtön általánosít, h minden bölcsész felesleges stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!