Stewardess szeretnék lenni! Mondanátok véleményt?
18 éves vagyok most fogok érettségizni..Illetve más fel év múlva. Stewardess szeretnék lenni.
Már kb 6 éve ez az egyik álmom.
Nagyon szeretem az idegen nyelvet főleg az angolt,épp ezért most fogok márciusban ha minden jól megy előre hozott érettségit tenni belőle,és aztán utána pedig 1 évem lesz a nyelvvizsgára.
Tudom mennyire strapás lehet ez a munka és nagyjából tisztában vagyok a követelményekkel is és mindennel,de örülnék ha valaki aki mélyebben benne van ezekben a dolgokban azért tudna nekem pár "jótanácsot" adni.Nagyon sokat gondolkodtam már hogy minek tanuljak tovább de egyszerűen semmi nem érdekel ezen kívül és a nyelvérzékemen kívül semmi más erősségem nincs amire lehetne alapozni bármit...
Szóval tudna valaki bármilyen tanácsot adni ezzel a munkával kapcsolatban?
Köszi előre!
18/L
Illetve azt szeretném még kérdezni hogy a szabálytalan fogsor az mennyire ront az esélyeimen?
Vagyis nem szabálytalan mert amúgy szép szimmetrikus formája van és nincs "vámpírfogam" :)) csak nagyon kicsit kiáll.De tényleg picit csak
Nyelvvizsga alatt remelem nem a kozepfokut erted, mert az semmire se eleg...
Egy felso, es egy masik nyelv kozep a minimum aminek mar most meg kene lenni.
Igen arra gondoltam én is..Csak arra azért felkéne készülni
Időm meg már sajnos nincs rá.
De miért így csökken az esélyem hogy 18 évesen nincs nyelvvizsgám? :O
Én úgy gondoltam hogy jövőre egyszerre 2 nyelvet tanulnék magántanárral és akkor egyszerre a nyelvvizsga. Mert németet én 11 évig tanultam heti 5 órában vagy volt hogy többen mert tesi és nyelvtagozatos osztályba jártam általánosban.
A nyelv az nekem megy azt hamar letudnám,csak most így származik bármiféle hátrányom hogy a nyelvvizsgáim nincsenek meg még?
Repültél már? Ha nem, akkor irány, vedd meg a legolcsóbb repjegyet valahova egy hosszú hétvégére. Minél szarabb az idő, annál jobb. Legalább megérzed, hogy milyen móka tud ez lenni... Van aki szarul lesz, másnak a füle fáj, nem való ez mindenkinek.
Nálam az viszi a pálmát, amikor nem tudott leszállni azonnal a gép, ezért nekiállt körözni a reptér felett és még a szél is dobálta kicsit. Én általában jól bírom az ilyet, de 20 perc után igen szarul voltam.
nekem nincs bajom az ilyen dolgokkal :)
Vagyis eddig nem vettem még észre magamon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!