Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért gondolják ezt ha megmond...

Miért gondolják ezt ha megmondom, hogy az IBS-re járok?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok most vagyok első éves az IBS-en és bárkivel akit megismerek egy bulin vagy más főiskolákról és megmondom ,hogy az IBS-re járok rögtön azt gondolják ,hogy elkényesztetett hülye ribanc vok pedig nem 410pontom lett az érettségin és angol felsőfokúm van.Miért gondolják rögtön azt ,hogy csak a vásárláshoz értek.A volt osztálytársaim is irigykedtek amikor megkaptam a kocsimat meg lakást kaptam Budán.
2009. dec. 28. 14:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
naneee ez a Dubai os dolog komoly???
2010. febr. 13. 08:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is járnék az IBS-re...én is gazdasági és tandíjas suliba járok,de így is 200ezer ft/félév..én pesten kaptam lakást,és diploma után ugyanúgy dolgozni fogok mint más...sokaknak megvan rólam a véleménye,pedig nem vagyok nagyképű..én megértelek,nagyon rossz érzés tud lenni,ha valakinek jobban megy a szüleinek,ráadásul még adott szakmán belül nevet is szereztek..sokszor titkolom a lakásom,és azt mondom,hogy albérlet..csomó ibs-est ismerek,és egyikük sem nagyképű,pedig van kocsijuk lakásuk ugyanúgy...szerintem angolul sokaknak nehezebb tanulniuk gazdasági dolgokat,mint magyarul...van akinek pont így a könnyebb..ráadásul megkövetelik h minden órára bejárj...
2010. febr. 18. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!