Ezt hogy gondolják? Szakiskolába járok, igényeltem egy laptopot, ami mostanra érkezett meg.
Valószínűleg annyi az egész, hogy mivel szakiskolás vagy, így az általuk alkalmazott szerződés-formátumok feltételezik, hogy aki a szakiskolában tanul, az még kiskorú. Ezért kérik a szülői aláírást.
Beszélj a gazdaságis nénikkel, hogy a te esetedben mi a teendő, lévén, hogy te már nem kiskorú vagy.
Egyébként 20 évesen már lehetne annyi eszed, hogy felnőtt módra elintézd az ügyeidet a suliban. Bocsi, ha ez nem esik jól.
:D mivel szakiskolában érettségi szükséges, nem hiszem hogy sok kiskorú járna a suliba :P
és beszéltem a titkárnővel aki adta a szerződést, igen az a gond, hogy lenyúlták páran a laptopot (pl. egyik tanuló meghalt balesetben, és a testvére kisajátította a gépet mert h ő azt örökölte...), szóval a szülő részéről kezesség kell. Szerintem aláíratom anyósommal, aztán nézzenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!