Miért gondolják ezt ha megmondom, hogy az IBS-re járok?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok most vagyok első éves az IBS-en és bárkivel akit megismerek egy bulin vagy más főiskolákról és megmondom ,hogy az IBS-re járok rögtön azt gondolják ,hogy elkényesztetett hülye ribanc vok pedig nem 410pontom lett az érettségin és angol felsőfokúm van.Miért gondolják rögtön azt ,hogy csak a vásárláshoz értek.A volt osztálytársaim is irigykedtek amikor megkaptam a kocsimat meg lakást kaptam Budán.2009. dec. 28. 14:40
1/12 anonim válasza:
No comment. A válasz a kérdésedben van....
3/12 anonim válasza:
Egyetértek... amúgy meg nem kell az irigyekkel foglalkozni.
4/12 anonim válasza:
Azért, mert az IBS kezdetekor még tényleg apuka kicsi fiait meg lányait dugták be oda, ha máshova nem kerültek be. Jelenleg viszont Magyarország egyik leggyakorlatiasabb üzleti képzését adják, így munkaerőpiacon nagyon keresettek az IBS-esek. Szóval valakik még nem rendelkeznek naprakész infoval. Pár év és változik.
5/12 anonim válasza:
Hát egy olyan suliba ahol dubai-ba szerveznek gólyatábort... Szerinted mi mást gondolna az ember?
Egyébként csatlakozom azokhoz, akik azt írták, a válasz a kérdésedben van.
6/12 anonim válasza:
A kérdény nyílván provokáció... De cica elvinnélek egy körre:D
7/12 anonim válasza:
4.nek adok igazat.sokat fejlődött az utóbbi időben az IBS megítélése.de sok az előítélet.ne törődj velük.tanulj továbbra is jól,mutasd meg h.tévednek.
én nem bántanék senkit ezért.
8/12 anonim válasza:
Mire számítottál? 6-700e egy félév... :D
9/12 anonim válasza:
az utolsó mondatodban benne van mminden szivi!gondolkozz!
10/12 anonim válasza:
ez a hátrány ha gazdag vagy 2xer jobban kell tanulj, hogy ne egy gazdag hülye pi csának tartsanak (bár nekem lennének ilyen gondjaim)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!