Megy valaki 17-én NKE-RTK fizikai felvételire?
Figyelt kérdés
Aki fél 1-re van behívva és esetleg Záhony->Nyíregyháza->Debrecen->Szolnok->Budapest vasúti vonalon közlekedik,amíg elér az egyetemre?? Elég rossz,hogy a nyílt nap nem itt volt... :(
Szerintem bonyolult a Nyugatitól eljutni oda,és fogalmam sincs,hogy fogok odatalálni.
2014. ápr. 12. 16:23
51/57 anonim válasza:
Nincs teljes 2000m, amiatt is jobb az ideje mindenkinek.
52/57 anonim válasza:
1800 méter körül van, de az emelkedő meg lejtők miatt ennyi. Én pontosan 2 km-et nem mértem le előtte, olyan volt h 5 perc alatt futottam le 1 km-et, meg 14 erc alatt 2,3-at. Ott aztán sikerült 9:10 alatt lefutni :))
53/57 anonim válasza:
Ingafutásnál és a helyből távolugrásnál sokan csúszkáltak? Milyen a terem borítása?
54/57 anonim válasza:
A terem borítása nagyon poros és csúszós, de adnak egy vizes pólót, amit lehet használni előtte. De szerintem az is elég ha letörlöd a cipőd talpát. Ja és persze érdemes valami jobb cipőt vinni, mert volt egy lány akinek síktalpú volt, és helyből távolnál is elesett meg futásnál is. Ha jobb a cipőd akkor nem hiszem h elcsúszol.
56/57 anonim válasza:
A függeszkedés csak nyújtott lábbal szabályos?
57/57 A kérdező kommentje:
igen.
De ne pörögjétek már túl,jó lesz az!:)
2014. ápr. 22. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!