Megy valaki 17-én NKE-RTK fizikai felvételire?
Figyelt kérdés
Aki fél 1-re van behívva és esetleg Záhony->Nyíregyháza->Debrecen->Szolnok->Budapest vasúti vonalon közlekedik,amíg elér az egyetemre?? Elég rossz,hogy a nyílt nap nem itt volt... :(
Szerintem bonyolult a Nyugatitól eljutni oda,és fogalmam sincs,hogy fogok odatalálni.
2014. ápr. 12. 16:23
11/57 anonim válasza:
engem felvittek, de egyébként sokan jöttek tömegközlekedéssel, sztem már útközben is biztos találkozol olyanokkal, akik szintén oda tartanak
12/57 A kérdező kommentje:
Nálunk 6 csoport volt a kezdetekben,és nagyon szigorúan vették. Nem volt újrapróbálás meg az eredmény jó irány felé való kerekítése :D
Szóval ne izgulj,csak tedd a dolgod.
A futást 10 perc alatt simán hozni lehet :)
2014. ápr. 17. 22:13
13/57 anonim válasza:
Gratulálok! Megkérdezhetem, hogy akiknek sikerült, mikorra kaptak az orvosira időpontot?
15/57 anonim válasza:
Fú, akkor megnyugszom, mert nagyon aggódtam, hogy nem lesz addigra kész a szűrésem, és nem tudom mennyire engedékenyek az '1 évnél nem régebbi' résznél, ha pont május elején lesz 1 éves az előző. :D
16/57 anonim válasza:
Én május 28-ra kaptam időpontot.
17/57 anonim válasza:
Hú, ez nagyon jó, akkor nem kell félnem. Sok szerencsét mindenkinek! Amúgy ti milyen pontszámokra számítotok? Pont ma hallottam a rádióban, hogy 12%-kal kevesebben jelentkeztek idén...
18/57 anonim válasza:
Igen...magára a Közszolgálati Egyetemre...de a Rendészettudományi Karra 300-al többen mint tavaly...nekem a pontjaim már megvannak mert nem idén érettségiztem. Egyébként 450 ponttal jelentkeztem :)
19/57 anonim válasza:
Ja...béna vagyok, nem is ezt kérdezted...szerintem hasonló lesz mint az utóbbi években...bűnügyi szakokra 400 feletti, rendészetire meg 370-380 körül gondolom...kivéve a migràciót mert szerintem az is 400 felett lesz...de úgysem lehet megjósolni előre :)
20/57 anonim válasza:
A jelentkezők száma alapján én is olyan 380 körülit tippelnék rendészeti igazgatási szakirányokra, bűnügyire 400 körül, migráció talán kicsit fölötte. Viszont többen is mondták, hogy aznap mikor én voltam, nagyon gyenge volt a mezőny, talán ha 40%-nak sikerült. Szóval a végén lehet, hogy még alacsonyabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!