Megy valaki 17-én NKE-RTK fizikai felvételire?
Figyelt kérdés
Aki fél 1-re van behívva és esetleg Záhony->Nyíregyháza->Debrecen->Szolnok->Budapest vasúti vonalon közlekedik,amíg elér az egyetemre?? Elég rossz,hogy a nyílt nap nem itt volt... :(
Szerintem bonyolult a Nyugatitól eljutni oda,és fogalmam sincs,hogy fogok odatalálni.
2014. ápr. 12. 16:23
31/57 anonim válasza:
Na de a statisztika az egész egyetemre vonazkozik, nem? A lapon meg csak azok vannak akik olyan helyre jelentkeztek ahova alkalmassági kell. Szóval utóbbiak még akár jól is járhatnak ha tényleg kevesebben vannak idén. Amúgy a 450 pontos válaszoló melett kezdek aggódni "csak" egy felsőfokú nyelvvizsgával amit pluszpontért fel lehet mutatni. xD
32/57 anonim válasza:
Nem, külön RTK-ra néztem a sratisztikát, abból persze tuti van olyan aki civil szakos, vagy esetleg olyan hivatásos aki nappalira szeretne menni...alkalmassàgira van vagy 2200 ember, bőven sok az is :)
33/57 anonim válasza:
De tavaly 2400 valamennyi volt a lap szerint. Minden apróságnak örülni kell. :D
34/57 anonim válasza:
Mondjuk én örülnék a legjobban ha idén kevesebb lett vna a jelentkező...majd ha lesz kedvem összeszámolom szakonként, csak mert már kíváncsi vagyok :)
Amugy én is voltam tavaly is, de én valami ilyesmi körüli számra emlékeztem a levél alapjàn, de már pontosat biztosan nem tudnék mondani...
35/57 anonim válasza:
Ha itt beirjatok, meg tudjatok nezni szakiranyra lebontva a jelentlezoket. A tavalyi ponthataroknal meg az egy evvel korabbit, ugy konnyebb ossuehasonlitani
37/57 anonim válasza:
Áh imádom az ilyet komolyan mondom. Bűnügyi nyomozónak pl összességében kevesebben jelentkeztek mint tavaly, de első helyen többen jelölték meg. Go figure... -_-
38/57 anonim válasza:
Az a baj ezzel a szakonkénti felbontással is, hogy hiába írja h melyik mennyi, abban benne vannak ugyan azok az emberek is. Pl; én benne vagyok a bűnügyiben is meg a közlekedésben is, a végén mégis csak az egyikre vesznek fel, hiába jelentkeztem mindkettőre, és ugye ez az összesítés az összes jelentkezést mutatja...
39/57 anonim válasza:
Bűnügyire tényleg kevesebb, viszont 100-al több az elsőhelyes. 2 éve viszont 985-ből 566 volt első helyen, ahhoz képest az idei még nem is sok...
40/57 anonim válasza:
Na jó, előszedtem a tavalyi meg az ide behívómat is. Tavalyi: 2400, idei: 2270. Szóval jól emlékeztem mikor először írtam h idén kevesebben vannak, és engem csak ez a szám érdekel :D egyszer úgy olvastam, h átlagosan 30% bukik meg a fizikain, remélem ez a szám idén sem lesz kevesebb (bocsi azoktól, akik nem nem sikerült), és ha ezt veszem alapul, hogy valaki korábban azt írta, h náluk kb 40%nak sikerült, meg nálam is elég sokan kihulltak, akkor van realitása a 30%nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!