Aki fél 1-re van behívva és esetleg Záhony->Nyíregyháza->Debrecen->Szolnok->Budapest vasúti vonalon közlekedik,amíg elér az egyetemre?? Elég rossz,hogy a nyílt nap nem itt volt... :(
Szerintem bonyolult a Nyugatitól eljutni oda,és fogalmam sincs,hogy fogok odatalálni.
Én a tavalyihoz képest pont hogy úgy láttam, hogy csökkent a jelentkezők száma. Igaz nem jelentősen, kb 100 emberrel. De aznap mikor én voltam, akkor is volt elég sok jelentkező, akinek nem jött össze. Úgyh én remélem h a rendészeti szakok maradnak ilyen 360 körül.
2014. ápr. 19. 10:36
22/57 anonim válasza:
Hát ha jobban belegondolunk akkor mindegy is hogy a jelentkezők száma mennyi, a lényeg hogy azoknak akiknek sikerül az összes alkalmassági végül hány pontot hoznak...lehet kiesik az összes 400-as a bűnügyisek közül, de lehet ig.renden meg idén sok lesz az efölötti és felmegy a pont...
Most meg is néztem a statisztikát és tavaly alap nappalira 1942-en, idén 2143-an jelentkeztek.
De egyébként tök mindegy, mert az 1900 is rengeteg arra a 150-200 helyre...de bízzunk a legjobbakban! :)
2014. ápr. 19. 11:12
23/57 anonim válasza:
Jaaa, én azon a papíron néztem a felvételizők számát, amin az alkalmassági beosztása van :) gondolom akkor a levelezőssel jött ki idén a több.
2014. ápr. 19. 11:36
24/57 anonim válasza:
Nem, levelezovel 3000valamennyi, ez csak a nappali...de mindegy is, jo sok ez igy is ugy is :)
Én 1. helyen KTK-n jelöltem közigazgatásszervezést,remélem oda jutok be.
A 2. pedig az igazgatásrendészet, 23X-os túljelentkezés.. És még át kell jutnom az egészségügyin+pszichikain :D
2014. ápr. 19. 15:53
27/57 anonim válasza:
Igen, az alkalmassági lap alapján én is úgy láttam, hogy idén kevesebben jelentkeztek...
2014. ápr. 19. 16:07
28/57 anonim válasza:
A levél alapján én is úgy hittem, de a statisztika mást mond...még konkrétan szakok alapján nem néztem meg, de ha lesz kedvem azt is áttanulmányozom. Én egyébként RTK-t jelöltem mind3 helyen.
2014. ápr. 19. 16:16
29/57 anonim válasza:
Én első helyen közlekedésrendészetet, 2. katvéd műveleti, 3. migráció, 4. közigszervező és 5. egy másik suliról
2014. ápr. 19. 16:18
30/57 anonim válasza:
Nálam bűnügyi az első, közlekedés a második, harmadik pedig a migráció.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!