Megy valaki 17-én NKE-RTK fizikai felvételire?
Aki fél 1-re van behívva és esetleg Záhony->Nyíregyháza->Debrecen->Szolnok->Budapest vasúti vonalon közlekedik,amíg elér az egyetemre?? Elég rossz,hogy a nyílt nap nem itt volt... :(
Szerintem bonyolult a Nyugatitól eljutni oda,és fogalmam sincs,hogy fogok odatalálni.
Szerencsére egy bnőm elkísért :)
Simán átmentem. Amúgy nagyon szabályosak voltak és túl szigorúak is. Mindig lefelé kerekítettek,ha felfelé kellett volna és fordítva :D A futás meglepően hajrás volt,az összes diák szurkolt.
Akik felvételiztettek (lányok- fiúk vegyesen) ott tanuló diákok voltak.
Ha van még kérdésed,írj
Gratulálok nektek!
Kivételezés nem ment? Már sokat olvastam a témában hozzászólásokat, én 23-án megyek majd, eléggé félek...
(hatos vagyok) Én nem vettem észre kivételezést emberekkel... Bár mi "főnökünk" tényleg nagyon jó fej volt, a feladatok előtt oda jött elmagyarázni, hogy pontosan mit, hogy kell csinálni, hogy a legjobb...az ingánál mondta h ha vki nem lép pl rá a fehér vonalra akkor ugye jeleznek neki és ő majd akkor odasúg a jelentkezőnek h ess el :D azért ugye h újrafuthassa. Am rendes volt, volt egy lány, aki a cipője miatt csúszkált, és neki megengedte h kétszer ingázzon, meg többször ugorjon. Szal ha egy szőke, fiatal, jóképű testnevelőt kapsz akkor mázlid van.
Egyébként ha valahol, itt szerintem nem kivételeznek, Annyi van h ha elesel, megcsúszol nagyon akkor engedik h újracsináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!