Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megy valaki 17-én NKE-RTK...

Megy valaki 17-én NKE-RTK fizikai felvételire?

Figyelt kérdés

Aki fél 1-re van behívva és esetleg Záhony->Nyíregyháza->Debrecen->Szolnok->Budapest vasúti vonalon közlekedik,amíg elér az egyetemre?? Elég rossz,hogy a nyílt nap nem itt volt... :(

Szerintem bonyolult a Nyugatitól eljutni oda,és fogalmam sincs,hogy fogok odatalálni.

2014. ápr. 12. 16:23
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
Úgy tudom általánosságban legalább 40, de inkább 50% szokott kiesni. Én írtam, h aznap kb 60% kiesett, hallgatók is mondták akik ott voltak, hogy nagyon gyenge volt a mezőny, állítólag a tanárok is kiakadtak.
2014. ápr. 19. 20:13
 42/57 anonim ***** válasza:
Az végülis nekünk, akiknek sikerült nem hátrány. :) Nálunk csak lányok voltak, és azt mondták h fegyelmezettek és jó felépítésűek vagyunk, de ettől függetlenül sokan kiestek. Meg hát voltak ott azért olyanok, akik őszintén szólva nem tudom mit kerestek ott.
2014. ápr. 19. 22:25
 43/57 anonim ***** válasza:
Aztán még ott a többi vizsgálat is. Én, amikor a nyílt napon voltam, csak néztem amikor durvábbnál durvább betegségekre kérdeztek rá, hogy de ugye az még oké?
2014. ápr. 19. 22:51
 44/57 anonim válasza:

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a felülésnél lehet-e rögzíteni a lábfejet? A végrehajtás leírásánál nem találtam utalást erre, tehát feltételezem, hogy nem engedélyezik, de nem vagyok benne teljesen biztos.

Továbbá az lenne még a kérdésem, hogy a 2000 méteres terepfutásnál milyen nehézségű a terep? Hogy képzeljem el? Talaj minősége? Emelkedők-lejtők hossza és foka?

Előre is köszönöm a választ!

2014. ápr. 20. 16:45
 45/57 anonim ***** válasza:
100%

A felüléseket párban kell végrehajtani, a párod pedig rátérdel a lábadra miközben végrehajtod a gyakorlatot :)

A futásnál a terep szerintem nem könnyű, a fokról nem tudok nyilatkozni mert mindig is rosszul tippeltem meg az ilyesmit...ami biztos, hogy bezonon kell futni, és kb. a táv 1/3-a lehet emelkedő-lejtő...

2014. ápr. 20. 17:27
 46/57 anonim ***** válasza:
100%
Az emelkedő elég kemény, szóval ja eddig síkterepen futottál, akkor nem lesz könnyű.
2014. ápr. 20. 17:44
 47/57 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy h az emelkedő 120 méter hosszú és 40%-os. Utána kis ideig van vízszint, utána kanyarogva jön a lejtő...elég sok a kanyar. És betonon kell futni, eléggé megterheli a bokákat, nekem fájt utána két napig.
2014. ápr. 20. 18:12
 48/57 anonim válasza:

Köszönöm a gyors válaszokat!

Még valami...

A hajlított karú függést kizárólag előrenéző tenyérrel lehet csinálni vagy "magamfelé" nézővel is?

A sík 2000 méteren futott időtökhöz képest kb. mennyivel voltatok "lassabbak"?

2014. ápr. 20. 18:19
 49/57 anonim ***** válasza:

Én pl. tavaly semennyivel...sőt...tavaly szinte végig futópadon gyakoroltam...ott mindig a legjobb időm 12:30 körül volt...tavaly eléggé elrontottam az alkalmasságit, úgyhogy futásnál is kivoltam dőlve, meg is álltam többször és sokat sétáltam, de még így is 15 mp-vel jobbat futottam ott mint addig bármikor.

Szerintem a "vizsgadrukk" meg az adrenalin elég sokat nyom a latba.

2014. ápr. 20. 18:28
 50/57 A kérdező kommentje:

A függést csak előre néző kézfejjel lehet csinálni,szóval így nehezebb. Szerintem a fekvenyomás jobban megéri.

A futásban tényleg sok volt a meredek emelkedő.

Én jobb eredményt futottam,mint előtte sík terepen. :) Lehet azért,mert most tőlem gyorsabbakkal is futottam,ráadásul pszichésen a 3 kör még mindig barátibb,mint 14,5. 10 perc alatt hozható

2014. ápr. 20. 20:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!