Megy valaki 17-én NKE-RTK fizikai felvételire?
Aki fél 1-re van behívva és esetleg Záhony->Nyíregyháza->Debrecen->Szolnok->Budapest vasúti vonalon közlekedik,amíg elér az egyetemre?? Elég rossz,hogy a nyílt nap nem itt volt... :(
Szerintem bonyolult a Nyugatitól eljutni oda,és fogalmam sincs,hogy fogok odatalálni.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a felülésnél lehet-e rögzíteni a lábfejet? A végrehajtás leírásánál nem találtam utalást erre, tehát feltételezem, hogy nem engedélyezik, de nem vagyok benne teljesen biztos.
Továbbá az lenne még a kérdésem, hogy a 2000 méteres terepfutásnál milyen nehézségű a terep? Hogy képzeljem el? Talaj minősége? Emelkedők-lejtők hossza és foka?
Előre is köszönöm a választ!
A felüléseket párban kell végrehajtani, a párod pedig rátérdel a lábadra miközben végrehajtod a gyakorlatot :)
A futásnál a terep szerintem nem könnyű, a fokról nem tudok nyilatkozni mert mindig is rosszul tippeltem meg az ilyesmit...ami biztos, hogy bezonon kell futni, és kb. a táv 1/3-a lehet emelkedő-lejtő...
Köszönöm a gyors válaszokat!
Még valami...
A hajlított karú függést kizárólag előrenéző tenyérrel lehet csinálni vagy "magamfelé" nézővel is?
A sík 2000 méteren futott időtökhöz képest kb. mennyivel voltatok "lassabbak"?
Én pl. tavaly semennyivel...sőt...tavaly szinte végig futópadon gyakoroltam...ott mindig a legjobb időm 12:30 körül volt...tavaly eléggé elrontottam az alkalmasságit, úgyhogy futásnál is kivoltam dőlve, meg is álltam többször és sokat sétáltam, de még így is 15 mp-vel jobbat futottam ott mint addig bármikor.
Szerintem a "vizsgadrukk" meg az adrenalin elég sokat nyom a latba.
A függést csak előre néző kézfejjel lehet csinálni,szóval így nehezebb. Szerintem a fekvenyomás jobban megéri.
A futásban tényleg sok volt a meredek emelkedő.
Én jobb eredményt futottam,mint előtte sík terepen. :) Lehet azért,mert most tőlem gyorsabbakkal is futottam,ráadásul pszichésen a 3 kör még mindig barátibb,mint 14,5. 10 perc alatt hozható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!