Ennyi ponttal van esélyem tovább tanulni?
Nem rég írtam ide, de akkor még nem tudtam, hogy mennyi pontom lesz. Most 318 van úgy, hogy még leakarom tenni a nyelv vizsgát. Mindenképp fizetős szakra szeretnék menni, mondjuk levelezőre, mert mellette dolgozni fogok...
a pótfelvételinél adom be a jelentkezésemet, szerintetek találok olyan szakot amihez elég ez a 318 pont? nem emelt szinteztem
"elárulom neked,hogy középiskolai tanárok nem csinálták meg 100%-osra a középszintű érettségit"
Most megnéztem, tavaly a pécsi egyetemre történelem levelező szakra 372 pont volt az államilag támogatott képzésre a ponthatár. Ez két darab 93 százalékos középszintű érettségi, anélkül, hogy lenne nyelvvizsgád, vagy emelt szintű érettségid. Ha van egy emelt, akkor 81%-kal is bekerülhettél volna. Mindössze ennyi szükséges ehhez, és utána már jöhet a tanári mesterképzés.
"ugye tudjuk, hogy Einstein is megbukott matekból"
Einstein kitűnő volt matematikából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!