Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ennyi ponttal van esélyem...

Ennyi ponttal van esélyem tovább tanulni?

Figyelt kérdés

Nem rég írtam ide, de akkor még nem tudtam, hogy mennyi pontom lesz. Most 318 van úgy, hogy még leakarom tenni a nyelv vizsgát. Mindenképp fizetős szakra szeretnék menni, mondjuk levelezőre, mert mellette dolgozni fogok...

a pótfelvételinél adom be a jelentkezésemet, szerintetek találok olyan szakot amihez elég ez a 318 pont? nem emelt szinteztem

2013. júl. 1. 13:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"elárulom neked,hogy középiskolai tanárok nem csinálták meg 100%-osra a középszintű érettségit"

Most megnéztem, tavaly a pécsi egyetemre történelem levelező szakra 372 pont volt az államilag támogatott képzésre a ponthatár. Ez két darab 93 százalékos középszintű érettségi, anélkül, hogy lenne nyelvvizsgád, vagy emelt szintű érettségid. Ha van egy emelt, akkor 81%-kal is bekerülhettél volna. Mindössze ennyi szükséges ehhez, és utána már jöhet a tanári mesterképzés.

"ugye tudjuk, hogy Einstein is megbukott matekból"

Einstein kitűnő volt matematikából.

[link]

2013. júl. 1. 17:06
 22/22 A kérdező kommentje:
Na jól van, mind1 én más hogy gondolom remélem nem sértettem meg senkit.... csak szemétségnek érzem ezt az egészet, nyilván nem tudok és nem is lehet ellene tenni semmit.... ez van
2013. júl. 1. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!