Mennyi esélyem van 300-350 ponttal bekerülni a PTE-PMMK környezetmérnöki szakára?
Figyelt kérdés
Természetesen az államilag finanszírozott érdekel.2013. febr. 27. 08:35
1/4 anonim válasza:
nem lehet megállapítani biztosra. Ez függ a szak minimum ponthatárától, és a többi jelentkező pontjaitól. Na meg az államilag finanszírozott helyek számától. D
2012-ben a ponthatár 240 volt.
Szóval szerintem van esélyed
2/4 anonim válasza:
2012-ben a legalacsonyabb ponthatárú szakok közé tartozott.
Nálunk 310-ről 243-ra esett a ponthatár. De más egyetemeken is volt így. Kb csak a BME-n nem.
Aztán ha nem így lesz, ne Elsőt és ne engem verj meg :D
Egyébként jelölj más szakokat is, ez tipikus diplomás munkanélküli képző.
3/4 A kérdező kommentje:
Természetesen megjelöltem mást is.Tisztában vagyok vele, hogy 240 volt a ponthatár, de tudtommal ez nem sokat számít, mert nem ettől függ az első x felvett, csak annyit jelent, hogy az alatt nem kerülhetnék be. Arra lettem volna kíváncsi, hogy mennyi szokott lenni a jelentkező, és milyen eredményekkel rendelkeztek a felvettek.
2013. febr. 28. 23:10
4/4 anonim válasza:
Ne haragudj, a statisztikákat magadnak kell megnézned.
Én pl - tavaly felvételiztem - le tudtam szűrni, hogy az első helyemre kevés esélyem lesz... és nem is sikerült.
Valamennyit mondanak a statisztikák.
Miket jelöltél elé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!