Csinálhat olyat a tanár hogy azt mondja 1-es vagy 5-ös a doga?
azt mondta nekünk hogy nem lehet 1 hiba sem a dogában mert ha van akkor 1-es és addig iratja míg mindenkié 5-ös nem lesz.
nekem 1 hibám volt és emiatt 1-egy
Másik osztályban egyik embernek 2 hibája volt és 5-ÖS(ott volt a hiányjel szóval a tanár látta)
Jó, csak az sem megoldás, hogy senki sem szól semmiért, én úgy gondolom, hogy az ilyet le kell állítani. Ha látják, hogy a szülő nem az asztalt veri, de igenis figyel a gyerekre és magyarázatot vár, akkor csökkennének az ilyen esetek. Ha mindenkin számon kérnék a korrekt munkavégzést, akkor talán normálisabb társadalomban élnénk.
Amúgy a gyerekemet is küldtem már bocsánatot kérni tanártól, apró butaság volt amit csinált, de úgy gondoltam, hogy az a minimum, hogy elnézést kér.
elvileg hétfőn is irat és akkor is 1-es vagy 5-ös
De pl a péntekin olyan kérdést tett fel ami nem egyértelmű
és nem válaszolt hogy mire gondolt.
Meg nekem ezzel az a legnagyobb bajom hogy lassan évvége és eddig 5-re álltam most meg lerontotta 4 re.
Ja és ezt akár 10-szer is megteheti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!