Csinálhat ilyet egy tanár "büntetlenül"? Mit tehetnék?
Ma elaludtam,nem mentem be első órára és a 2.ról 10 percet késtem. A második óra tesi volt,azért volt még 10perc mert átöltöztem gyorsan stb.
Bementem,megszólal a tanár,hogy hol voltam stb. Erre mondja,hogy 30 percet késtél,holott csak 10-et.
Megnézte az óráját,én is, 8:50 volt 40kor kezdődött az óra.Beírt 30perc késést a naplóba és mellé még egy 1est !!! Mondtam hogy mire fel,meg hogy az nem 30 hanem 10 perc volt,erre : te azzal ne foglalkozzál,hogy én mit írok be :O
Ilyenkor mit lehet csinálni??? Tudom hogy "mindig a tanárnak van igaza" meg az számít amit ő mond,de az egész osztály látta,hogy 10percet késtem. Mit lehetne tenni?:S
Végre egy tanár, aki megregulázza a diákokat. Szerinted tehet olyat egy diák, hogy megveri a tanárt/visszabeszél neki/nem teljesíti kérését?
Egy diák
Kedves utolsó:
Hol van itt szó megverésről?
A tanár sem szent, ezt azért vegyük figyelembe...
a házirendtől függ, 10 perc késés ált. igazolatlan óra, te 20at késtél
az 1-es ezek után nem tisztességes, de bármikor tud olyan feladatot adni, amit nem tudsz megcsinálni, tehát akkor simán beírhatná
mellesleg a sztorid cseppet ellentmondásos, most 20 percet késtél, vagy 10-et??
ha egyest írt be, akkor ott voltál az órán
ha a hiányzást, akkor nem kaphattál egyest
Nem értitek :/
10 percet késtem,de a tanár 30at írt be!Meg egy 1est. Megnézte az óráját is,énis az övét 8:50 volt rajta, 40kor kezdődött az óra. Ez 10 perc. Azért írt be 30at hogy hamarabb összegyűljön a 45 és kicsesszen velem. (10perc késés nem igazolatlan óra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!