Olyat csinálhat egy tanár, hogy nem azt a jegyet adja, ami pontok alapján járna vagy ez illegális?
előbb nézd meg lesz e az adott tanárral még tárgyad...
ha igen,akkor örülj a 4esnek,ne huzd fel,megjegyez,és abbol még sosem volt jó
de ha olyan tanár akivel nem lesz több órád,és államvizsgán is elkerül messziről,akkor tanszékvezetőhöz menj be,ha ő nem segit akkor a dékánhoz
és persze legyen egy másolatod az irásbeliben leirakrol,és ha puskábol irtad akkor tanuld meg,hogy ha belekérdeznek akkor tudd
nézd, én is egyteemi oktató vagyok, és én is megcsinálom ezt nem egyszer, és nagyon egyszerű az oka:
Vannak oylan dolgozatok ill. olyan hallgatók, akik (most nagyon egyszerűen fogalmazok, bocsánat) ugyan elérik pl az általad említett 95%-ot, ellenben személyes tapasztalatomból pedig tudom, hogy iszonyú hülye a témához. Na most ilyen esetben én sem adom meg neki az 5-öst, az biztos. Elvégre saját jogköröm ezt eldönteni, én látom a hallgatót, persze ha már ennyire % meg veszekedés, akkor az oktató meg könnyen megoldja ám, ne reménykedj, ha bemész reklamálni, talál majd pár olyan hobát ami miatt a végén örülsz ha átmész egyáltalán, és lesz belőle 62 % .... iylen is van nem egy, és nem csak nálam.
Egy a vége: hiodd el, azért aki komolyabb egyetemi oktató, az nem hülye, és pontosan tisztában van a hallgató képességeivel, tudásával, tehát az a tény, hogy írt egy 95%-ost éppen valamikor, nem fogja ezt az egész kialakult képet megváltoztatni benne.
Sztem örülj neki, aztán maradj csendben ... én ezt ajánlanám.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!