Csinálhat olyat a tanár hogy azt mondja 1-es vagy 5-ös a doga?
azt mondta nekünk hogy nem lehet 1 hiba sem a dogában mert ha van akkor 1-es és addig iratja míg mindenkié 5-ös nem lesz.
nekem 1 hibám volt és emiatt 1-egy
Másik osztályban egyik embernek 2 hibája volt és 5-ÖS(ott volt a hiányjel szóval a tanár látta)
Ja és igazgatót nemérdekli, sem a helyettest.
ÉS nem csak mondja hogy 1 vagy 5
Nem érdekli - akkor tovább kell lépni. Szülő vagyok, én úgy gondolom, hogy a gyerekeknek nem árt egy kis fegyelem, szigor, DE korrekt határokon belül. Most őszintén: EZEK AKARNAK TARTANI ERKÖLCSTANT??????? Ezek után akar valaki kiselőadást tartani a tisztességről, a korrektségről, törvénytiszteletről????
Az igazgató nem javíttatná ki a gyerekem jegyét, azzal a lendülettel mennék az Oktatási Minisztériumba, az önkormányzathoz, az atyaúristenhez. Komolyan nem értem ezt a sok birka szülőt, aki a fülét-farkát behúzva inkább hallgat, de ki nem állna a gyerekeiért, ha épp nekik van igazuk.
Kedves kiabáló: nem, nem "ezek" akarnak erkölcstant tanítani, hanem valakik odafönt akarják, hogy tanítsanak. Ég és föld.
Az önkormányzathoz meg az atyaistenhez egyébként érdekes lesz, amikor mész egy jegy miatt, mindenesetre a törvény szerint a tanár dolga az értékelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!