Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nekem van igazam, vagy a...

Nekem van igazam, vagy a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Helyzet a következő: alapfizikás vagyok, erős gimnáziumba járok, viszont a fizikát nem veszem komolyan, mert nem számít belőle a jegy illetve nem is érettségizem belőle.

Fizikadolgozat. Fizikaórára egy szót sem készültem, és a helyzet sem olyan volt, hogy puskázni vagy kérdezni tudjak a mellettem ülőktől, tényleg nem érdekelt az egész, mert a legkisebb gondom is nagyobb volt ennél, ami foglalkoztatott. Ezért felírtam a kérdéseket, és üresen beadtam.

Nem egy karót, hanem kettőt adott rá, ahogy látom a digitális ellenőrzőben, azzal az indokkal, hogy "Munka nélkül."

Véleményem szerint ez nem jogos. Azzal, hogy üresen beadtam vállaltam a felelősséget, hogy karót kapok.

Nem lógtam el az órát, nem mentem le az orvosiba, hanem vállaltam a karót. Ezért érzem azt, hogy nem jogos.

Szüleim szerint a tanárnak van igaza, és azt mondják, hogy ezzel a gondolkodással nem lesz sikerem az életben. Szerintük tisztelni kell a tanárt, attól függetlenül, hogy milyen. De nem tudom tisztelni ezt a tanárt, nem érdemli meg. Az órákon káosz van, állandó beszélgetés, ordibálás, tényleg ez az az óra, amin kiéli magát mindenki, ezért még mindig nem értem, hogy miért nincs igazam.

2013. febr. 25. 21:22
1 2
 11/14 anonim válasza:
0%
Szerintem a kérdező nem mond igazat. Nem egy beadott dolgozat miatt kapott két egyest !! A második egyes okát nem vallja be, játssza az ártatlan áldozatot...
2013. febr. 26. 11:45
 12/14 A kérdező kommentje:

9-11# Mi a francért csinálnék ilyet egy névtelen oldalon?

Mit érnék el vele?! Tudod van nekünk digitális ellenőrzőnk, ahova íg töltötte fel a tanár a jegyet: " Munka nélkül", ez az első doga ebben a félévben, tehát nem kaphattam másra!

2013. febr. 26. 12:26
 13/14 anonim válasza:

Neked is igazad van,és a tanárnak is.

Neked azért,mert ha nem szól előtte,hogy ezért két egyes jár,az szemétség.

A tanárnak meg azért,hogy ha nem tanultál is,akkor is megpróbálsz valamit odaírni,hogy hátha nem lesz egyes.Őszintén nem tudom elképzelni,hogy valaha is üres dogát adjak be.Pedig én is utálom a fizikát,és nem szoktam rá nagyon tanulni.De többször is volt,hogy fogalmam sem volt,hogy mit írok,mégis négyest kaptam.

16/L

2013. febr. 26. 15:57
 14/14 A kérdező kommentje:
Én tényleg hozzászólni sem tudtam az anyaghoz, relékről kellett valamit írni, valaminek a mértékegysége, meg hogy a fülhallgatól hogy működnek, meg még egy két olyan kérdés, ahol nem elég a rizsa mint irodalomból.
2013. febr. 26. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!