Nekem van igazam, vagy a szüleimnek?
Helyzet a következő: alapfizikás vagyok, erős gimnáziumba járok, viszont a fizikát nem veszem komolyan, mert nem számít belőle a jegy illetve nem is érettségizem belőle.
Fizikadolgozat. Fizikaórára egy szót sem készültem, és a helyzet sem olyan volt, hogy puskázni vagy kérdezni tudjak a mellettem ülőktől, tényleg nem érdekelt az egész, mert a legkisebb gondom is nagyobb volt ennél, ami foglalkoztatott. Ezért felírtam a kérdéseket, és üresen beadtam.
Nem egy karót, hanem kettőt adott rá, ahogy látom a digitális ellenőrzőben, azzal az indokkal, hogy "Munka nélkül."
Véleményem szerint ez nem jogos. Azzal, hogy üresen beadtam vállaltam a felelősséget, hogy karót kapok.
Nem lógtam el az órát, nem mentem le az orvosiba, hanem vállaltam a karót. Ezért érzem azt, hogy nem jogos.
Szüleim szerint a tanárnak van igaza, és azt mondják, hogy ezzel a gondolkodással nem lesz sikerem az életben. Szerintük tisztelni kell a tanárt, attól függetlenül, hogy milyen. De nem tudom tisztelni ezt a tanárt, nem érdemli meg. Az órákon káosz van, állandó beszélgetés, ordibálás, tényleg ez az az óra, amin kiéli magát mindenki, ezért még mindig nem értem, hogy miért nincs igazam.
9-11# Mi a francért csinálnék ilyet egy névtelen oldalon?
Mit érnék el vele?! Tudod van nekünk digitális ellenőrzőnk, ahova íg töltötte fel a tanár a jegyet: " Munka nélkül", ez az első doga ebben a félévben, tehát nem kaphattam másra!
Neked is igazad van,és a tanárnak is.
Neked azért,mert ha nem szól előtte,hogy ezért két egyes jár,az szemétség.
A tanárnak meg azért,hogy ha nem tanultál is,akkor is megpróbálsz valamit odaírni,hogy hátha nem lesz egyes.Őszintén nem tudom elképzelni,hogy valaha is üres dogát adjak be.Pedig én is utálom a fizikát,és nem szoktam rá nagyon tanulni.De többször is volt,hogy fogalmam sem volt,hogy mit írok,mégis négyest kaptam.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!