Szüleimnek van igaza?
A legprofibb úszók is megfulladnak egy bányatóban vagy a Balaton vízében.
Én csak akkor engednélek másik uszodába ha ott is van egy jó úszómester aki figyeli minden lépésedet..Vagy ha ott vagyok én is. Amíg kezdő úszó vagy addig nem tudsz úszni..ennyi
Szeptember óta tanulsz úszni.. még messze nem tudsz úszni.. de ha van úszómester és leér a lábad akkor miért ne mehetnél másik uszodába?? De teljesen mindegy kinek van igaza. Ha a szüleid nem engednek akkor nem mehetsz..Akár fejen is állhatsz akkor sem mehetsz. Ha meg elengednek akkor nem volt értelme kiírni a kérdést.
Az én szüleim engedtek minden hétvégén úszni. Igaz én évek óta iskolai tantárgyként tanultam meg úszni. (heti kétszer volt 2-2 úszásóránk)
Azt hittem 8-9 éves vagy. :D A másodikosok járnak úszás órára.
De így 14 évesen, pláne h leér a lábad elengednélek. Viszont egyet értek az előttem szólókkal h még nem tudsz úszni.
Ha a szüleid ennyire féltenek, nem lehetne megoldani esetleg, h elkísérjenek? Vagy valaki akiben megbíznak? Tőled idősebb uncsi tesó, nagynéni, v nagyi? Bárki aki ráér és rá mernek bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!