Szerintetek apának vagy nekem van igazam?
8 hónapja járok egy fiúval, minden hétvégén nálam alszik, kb 2 hetente én is alszok nála.
Apa szeretné megismerni a szüleit, de én nem merem áthívni őket, mert apa folyamatosan büfög meg szellent, és meg undorodok ezektől a dolgoktól. Képes úgy mellém szellenteni, hogy én épp eszek... Most ha egy ilyet levág a barátom szülei előtt, hát én elásnám magam nagyon mélyre. Még a büfögés is undorító.
Na ezt elmondtam apának, mire ő elkezdett üvöltözni velem, hogy de ez az ő háza, ott f*ngik ahol csak akar... Hozzáteszem, hogy nagyon hangosat és eszméletlenül büdöset..
Na már most ha az ő háza, nyugodtan sz@rjon a szoba közepére, majdnem ugyan az a szint..
Szerintetek elmerjem hívni a barátom szüleit? Apa simán büfög az asztalnál, nem kér bocsánatot, néha odaf*ngik.. Undorító. Amúgy anya is ezért vált el tőle, csak nem tudott volna eltartani engem, ezért maradta apával.
Nekem van igazam, vagy apának?
Abban apukádnak van igaza, hogy az az ő háza, tehát lényegében azt csinál, amit akar. DE! Az együtt élésnek is vannak szabályai, és undorító, amit csinál. Én megkérdezném tőle, hogy neki milyen lenne, ha épp jóízűen enné a kedvenc ételét, te meg egy orbitálisan büdöset odaszellentenél mondjuk a feje mellé...
Ha meg vendégek előtt is így viselkedik, hát eléggé - ne haragudj - szánalmas. Nem hiszem el, hogy felnőtt ember létére nem tud viselkedni. Oké, hogy az ő háza, de ennyi erővel te meg oda menstruálsz, ahova neked jól esik....
Megértelek, hogy így nem akarod elhívni a barátod szüleit.
#4 - es vagyok.
Ha azt mondta nem csinál ilyet, akkor próbáld ki pár napig, hogy mit csinál.Ha próbálja visszafojtani, akkor oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!