Szerintetek apának vagy nekem van igazam?
8 hónapja járok egy fiúval, minden hétvégén nálam alszik, kb 2 hetente én is alszok nála.
Apa szeretné megismerni a szüleit, de én nem merem áthívni őket, mert apa folyamatosan büfög meg szellent, és meg undorodok ezektől a dolgoktól. Képes úgy mellém szellenteni, hogy én épp eszek... Most ha egy ilyet levág a barátom szülei előtt, hát én elásnám magam nagyon mélyre. Még a büfögés is undorító.
Na ezt elmondtam apának, mire ő elkezdett üvöltözni velem, hogy de ez az ő háza, ott f*ngik ahol csak akar... Hozzáteszem, hogy nagyon hangosat és eszméletlenül büdöset..
Na már most ha az ő háza, nyugodtan sz@rjon a szoba közepére, majdnem ugyan az a szint..
Szerintetek elmerjem hívni a barátom szüleit? Apa simán büfög az asztalnál, nem kér bocsánatot, néha odaf*ngik.. Undorító. Amúgy anya is ezért vált el tőle, csak nem tudott volna eltartani engem, ezért maradta apával.
Nekem van igazam, vagy apának?
Igazad van, de nem sokra mégy vele.
Apám is ilyen énházamazvanamiténakarok tipus. Szépen ott hagytuk a francba, most aztán tényleg csinálhat amit akar, nem kicsit lepődhetett meg, amikor egy reggel arra ébredt, hogy tökegyedül van és úgy is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!