Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az ilyen tanárok sosem gondoln...

Az ilyen tanárok sosem gondolnak a múltjukra? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Azokra a tanárokra gondoltam, akik nem kedvesek, nem igazságosak a diákjaival; megalázó megjegyzéseket tesznek róluk az egész osztály előtt, stb.

Sokszor tettem fel magamnak a kérdést, hogy ők milyen nevelésben részesülhettek, hogy bántak velük a saját tanáraik, amiből tanulhattak volna. Amikor kisgyerek voltam, és az ábécét kellett kívülről elmondanunk, az egyik lány az utolsó betűket összekeverte, és a hülye tanárnő megalázta az egész osztály előtt; nem is nevettünk rajta, meg se szólaltunk a döbbenettől. Velem is ilyen volt, persze.

2012. szept. 7. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is volt nem egy pár ilyen tanárom általánosban. A gimiben már más volt a helyzet, ott már imádtam Őket. :)

Szerintem az olyan tanárok, mint akiket leírtál, nagyon szánalmasak. Nem is törődnek a gyerekekkel, épp idegesek, valami sz@rul sült el otthon vagy a suliban és nem fogják vissza magukat, kiadják a dühüket. Ők nem hivatásként, hanem munkaként tekintenek a tanárságra, csak a pénzkeresésre kell, és sz@rnak a gyerekre!!! Az ilyen az nem is pedagógus szerintem!

A gyerekkorukban meg nem tudom.. amikor ilyet tesznek a diákokkal, szerintem nem foglalkoznak a saját múltjukkal, bele se gondolnak, hogy akkor nekik milyen volt, nem jutnak el odáig. Tényleg egyszerűen csak lesz@rják a gyerek érzéseit, és hogy esetlegesen tönkre is tehetik szegényt, lehet hogy a jövőjét nézve is. (Legalábbis ha azokat vesszük, akik olyanok, mint írtad.)

Mindig is rohadtul idegesítettek az ilyen k*csög tanárok!

2012. szept. 8. 22:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy lehet az is, hogy gondolnak a múltjukra, csak épp ez az, hogy velük is így bántak, és ezért ők is ezt teszik.
2013. nov. 16. 16:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, ha velem is így bántak volna, és gondolnék a múltra, akkor pont hogy nem ugyanazt tenném, hanem direkt az ellenkezőjét, hogy ha már velem k*csög volt(ak) a tanár(ok), akkor én ne legyek ugyanolyan.

(1. voltam)

2013. nov. 17. 19:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát persze ez lenne a helyes gondolkodásmód.
2013. nov. 17. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!