Akik 5 éves gimibe jártak mit gondolnak, megérte?
Én sokat gondolkodtam ezen, mivel én is 5 évesen vagyok.
Nyolcadikat úgy fejeztem be, hogy semmi elképzelésem nem volt, hogy mi szeretnék lenni, de németből síkh.lye voltam ezért német nulladikra mentem. Ez egy elég furcsa logika volt, de azért megérte, mert a tavalyi évben meg lett az érettségim belőle és a nyelvvizsgát is sikerült letennem. Így maradt ez az évem meg a jövő tanév, mikor már nem kell a nyelvvel foglalkoznom. Viszont tavaly rájöttem, hogy mi szeretnék lenni, így idén fel tudtam venni az ahhoz kapcsolódó tantárgyakat faktnak. Tavaly nem igazán érdekelt a tanulás, de most belehúztam, ami pont jó mert ha nem lett volna az a plusz egy év, akkor az utolsó előtti évemet ami már a továbbtanulásnál is számít, elcs.sztem volna.
Viszont mivel én is évvesztes is vagyok, ezért én is 20 éves leszek mire elkezdem az egyetemet. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!