Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Akik 2012-ben felvételiznek...

Valentina17 kérdése:

Akik 2012-ben felvételiznek mit gondolnak?

Figyelt kérdés
Én nagyon elvagyok keseredve.Ma adtam le e-felvételin a jelentkezésem,és bejelöltem 8 szakot,és mindet államin,de közben nagyon kétségbe vagyok esve.Mi lesz velem/velünk olyan diákokkal akiknek mindegy vágya volt hogy bekerüljünk egyetemre.Ezek a ponthatárok mellett hova(mert köbö a tavalyiakra minimum dobhatok 20 pontot)..vagy ne parázzak ennyire,és minden rendben lesz?Vélemény?
2012. febr. 23. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne parázz szerintem azzal nem segítesz rajta és egyetemen kívül is lehetnek álmaid;)
2012. febr. 23. 23:06
 2/7 anonim ***** válasza:

De a 20 pontot azért gondolod, mert több pont jár az emeltért, meg persze csökkentek a számok. Gondolom, ha magas pontszámú helyre jelentkezel, emeltezni fogsz, így a plusz pontok egy része meglesz, és rajtad áll, hogy addig mennyit tanulsz még az érettségire. :) Ha nagyon izgulsz, készülj rá, és meg fogsz nyugodni, mert érzed majd, hogy te mindent megteszel.

A legtöbb helyen nem várható azért drasztikus emelkedés, csak nyilván gazdasági és jogi területen, ha olyan helyekre jelentkeztél, hát én is eléggé izgulnék, mert ott senki se tudja mekkora pontváltozás lesz.

De egyébként se kell elkeseredni, ha mindenképp ez a vágyad és mégse vesznek fel, egy évet kihagyhatsz, addig egyfolytában tanulhatsz, vagy mondjuk dolgozhatsz is akár... és gondolj bele, egy év alatt, ha csak érettségire kell készülnöd, nincs más dolgod, biztos következő alkalommal nagyon jól fog sikerülni, és bekerülsz majd.

2012. febr. 24. 09:19
 3/7 anonim ***** válasza:

nem vagy egyedül ne aggódj. de örülj,hogy legalább neked megadták az esélyt,hogy ne fizess! én pénzügy számvitelre mennék, de egyetlen egy hely sincs államin az országba. szerinted? már most nézek munkát, nyáron megyek külföldre, dolgozok majd egyetem alatt amikor csak lehet,hogy a hitelt fizessem.. ez sem szép álom ám, és mindez azért,mert nem 1 évvel előbb születtem.. tavaly simán bekerültünk volna, te is,én is!

ne aggódj, nyugodj meg, nem hiszem,hogy 8 hely közül ne vennének fel valahova..:)

miket jelölgettél kedves kérdező? és kb hány ponttal számolsz?

2012. febr. 24. 16:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Én azon parázok, h egyáltalán elindul-e az a Msc szak amire jelentkeztem...az alapszakom semmit sem ér (alk.közgáz)
2012. febr. 24. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:
mire jelentkeztél?
2012. febr. 24. 22:38
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a biztatásokat.:))) hát jelentkeztem

Színművészeti Egyetem :színész

Kaposvári egyetem: színész

Pázmány Péter Katolikus Egyetem bölcsésztudományi kar:

-kommunikáció és médiatudomány

-pszichológia

-történelem

Károli Gáspár Református Egyetem:

-kommunikáció és médiatudomány

-pszichológia

-történelem

2012. febr. 25. 11:39
 7/7 A kérdező kommentje:

a pontjaimat sajna nem tudom nagyban függ az érettségitől,meg hogy sikerül e a nyelvvizsgám.Német B2-et szeretnék csinálni a Bme-én.Tudtok ajánlani esetleg más nyelvvizsgaközpontot ami talán könnyebb?

Ja láttam sajna hogy nagyon megnyirbáltál ezeket a szakokat ,főleg gazdaság és jog:S Én már 3 éve dolgozom suli mellett ha nem sikerül biztos csinálok még egy nyelvvizsgát.Csak nagyon szeretném hogy sikerüljön:))

2012. febr. 25. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!