Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen kínos/ciki dolgok...

Milyen kínos/ciki dolgok történtek veled suliban? :D

Figyelt kérdés
Biztos volt mindenkinek legalább egyszer. Meséljetek hogy mi volt, hogyan jöttetek ki belőle stb.
2012. aug. 5. 17:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
29%

sokszor megalázó helyzetekbe kevertek az osztálytársaim és a tanárok is. szerinted majd neked mesélek róla..

nahaggyámá''

2012. aug. 5. 17:23
 2/13 anonim ***** válasza:
85%

Hát nem tudom ez így egy kívülállónak mennyire ciki, de nekem akkor az volt.

Tehát magyar óra kezdődött és bár éreztem, hogy na kéne menni mosdóba, mert sokat ittam, de gondoltam majd kövi szünetben. Az óra fele nem telt el, de már éreztem ,hogy nagyon nagyon feszít. Az utolsó 10 perceket úgy ültem végig, hogy keresztbe tett lábbal, összegörnyedve, de tényleg nagyon feszített már. Erre a tanár épp engem pécézett ki, hogy na akkor egy óra végi felelés. Egyszerűen nem tudtam felállni és mondtam neki, hogy tanárnő nem tudom nem tudom hagyjuk, oké egyes csak hagyjuk már, de ott piszkált engem. Kicsengetettek, meg sem vártam, hogy a tanár bármit mondjon, úgy rohantam ki, mintha rakétából lőttek volna ki :D Mikor visszamentem az osztályba a tanár még mindig ott állt és magyarázott vmit, de sztem leesett neki a szitu és nem piszkált tovább :D

Az első válaszolónak üzenem: ha nem akarod elmesélni, akkor mi a bánatnak írod ide a véleményed? :D A kérdés azokhoz szól, akik tudnak is válaszolni. Ha úgy érzed nagyon cinkes, akkor nem válaszolsz. Ennyi.

2012. aug. 5. 21:50
 3/13 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: persze csak olyanra gondoltam amit szivesen leírnak/leírsz ide, ha neked ennyire rossz élményeid vannak akkor nem írsz és kész :)
2012. aug. 5. 22:55
 4/13 A kérdező kommentje:
Második válaszoló: hát tényleg kínos lehetett neked, de szerintem a körülötted lévők ebből nem sokat észlelhetek (bár én úgy gondolom hogy akár milyen szinten volt ciki, örökre bennünk marad, még akkor is ha ma már csak röhögünk rajta)...Köszi a választ :D
2012. aug. 5. 23:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
7.-ben feleltem földrajzból, az USA gazdaságából. Mutatok a térképre, hogy "itt főképpen szarvasmarhát és tehenet tenyésztenek". Ez még nem is gáz, ha gyorsan kijavítom magam, de nem jöttem rá percek múlva sem, hogy mit rontottam el és az egész osztály rajtam röhögött. :D
2012. aug. 6. 22:51
 6/13 Kameko-san ***** válasza:
61%

2 ilyenre emlékszem.

1.: 5.-ben (vagy 6.-ban) biológián a gombákat vettük, és az óra elején elmondta a tanár, hogy melyik gomba mérgező és melyik ehető. Az egyiket ki is emelte, hogy milyen finom. Az óra vége felé kihívott az (interaktív) táblához, hogy húzzam be az x jelet a mérgezőkhöz. Én meg hülye fejjel behúztam a x-et az óra elején említett finom gombához :D Röhögtek rajtam rendesen :)

2.: 6.-ban töri órán Amerika felfedezését vettük, meg, hogy honnan és mit vittek be oda. Nos, én voltam a felelő és azt akartam mondani, hogy Afrikából rabszolgákat Amerikába. Na és persze még hülyébb fejjel összetévesztettem Afrikát Indiával (mármint névileg) és Afrika helyett Indiát mondtam :D

2012. aug. 11. 14:05
 7/13 anonim válasza:
68%

5.-ben a kontinenseket vettük újra át. A tanár kihívta az egyik osztálytársam, aki rámutatott Dél-Amerikára és azt mondta: "Ausztria!"

Neki kínos lehetett, mi csak röhögtünk.

2015. márc. 26. 15:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Le tudok írni párat :)

1.

Ez még tavaly történt az egyik tesiórán. Én fel voltam mentve, asszem beteg voltam előző héten. Akik tesiztek nekik párba kellett állniuk, és az egyik srácnak nem volt párja (a srác meg tetszett is ráadásul) és akkor szólt a tanár, hogy menjek segíteni.

Mondjuk a srác óra elején mondta, hogy nem érzi jól magát. Szóval, felülések voltak, és a pár egyik fele megfogta a másik lábát amíg az csinálja a feladatot.

Szóval szegény már tökre fehér volt meg remegett is, és egyszer csak elfingotta magát, és összefosta magát. Ez inkább neki volt ciki.

2.

Ez kicsivel a másik után történt, szintén tesiórán. Duplatesink volt, és elmentünk korcsolyázni mert tél volt. Én nem vagyok valami nagyon ügyes korcsolyázó, és hát mentem mentem a korival, és egyszer csak nem figyeltem, és beleszaladtam, valakibe és az a srác volt akit az előbb leírtam. XD Konkrétan ráestem és ő meg elkapott. Később barátnőm úgy festette le a dolgot, hogy mi ott percekig ölelkeztünk :DDDD

3.

Földrajz óránk volt és mindenki beszélgetett, szóval mi is elkezdtünk beszélgetni a padtársammal. Valahogy szóba került, hogy megnéztem a Sellők-a megtalált test című filmet, és egyszer csak mindenki elhallgatott, csak én mondtam hangosan, hogy "szonárkísérlet miatt fura hangokat hallottam a tenger mélyén". Néztek rám a többiek.

XDDD

most ennyi jut az eszembe, de ha még lesz valami akkor leírom.

2016. márc. 19. 18:46
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Velem nem kínos, inkább aranyos dolog történt múlt tanévben, akkor voltam 9.Ny-es. Január 20-án rengeteg jó történt velem, sok jó jeyget kaptam és a legjobb barátom elkezdett levelezni az osztály legjobb csajával (szerintem a legjobb). Nem bírtam ki, elvettem a levelet és ez volt oda írva, hogy "Ambrus szeret téged Sári." (Én vagyok Ambrus). Következő sorba: "Én is őt" (Ezt Sári írta). A barátom következőnek ezt írta: "Mikor lesz az esküvő?". Erre jött a válasz: "Ma 12:00 kor." 12 kor az egész osztállyal kimentünk egy korcsolyapályára és pontban 12 kor megindúlt az esküvő. Nekem a legjobb barátom volt a tanúm. És elhangzott, hogy "Megcsókólhatod a mennyasszonyt." Csak egy puszi volt, de az is valami. A gyűrünk 2 db hajgumi volt és azóta házas vagyok. Remélem a kérdező elolvassa ezt. Szóval sikerült megházasodnom. (Nászéjszaka nem volt) Ez az én kis történetem. Van még pár történetem, de azokat csak, akkor, ha a kérdező is szeretné. 16/F
2017. júl. 22. 10:30
 10/13 anonim válasza:
62%
:DD
2018. jan. 17. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!