Nem túl késő rendbe rakni az életem ennyi idősen?
28 éves srác vagyok, van már "diplomám", de kiderült, hogy semmit sem ér sajnos, nem jutok egyről a kettőre... Most felvételiztem egy normális szakra, normális egyetemre, most tudtam meg, hogy felvettek - nappalira (költséges).
Igazából már el van döntve, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi. Nem "gáz" 28 évesen beülni a padba, és 5 év múlva pályakezdőként munkába állni? Ezt láttam logikus lépésnek, mert a másik papírommal nem jutok egyről a kettőre. Lányok hogy állnának egy pasihoz, akiről mondjuk 30 évesen kiderül, hogy nappalis?
23.15, te milyen embert tartasz "sokra"? Szerinted minden a pénz, siker, csillogás? :) Nem vagyok munkakerülő, de a könnyebb élet reményében jobbnak látom, ha inkább tanulok, mintsem kimenjek Angliába mosogatni. Úgy érzem, hosszú távon jobban járok így, de lehet, hogy tévedek. Már biztos, hogy elkezdem, és az angol-német mellett megtanulok még két nyelvet bulizás helyett - ebből már kiöregedtem. De köszönöm a válaszod, amit írtál, az is egy vélemény.
Tudom, mi a kemény munka, több szerződést töltöttem hajón. A félretett pénzből és szülői támogatással, meg lehetőség szerint tanulás melletti munkával akarom fenntartani magam és finanszírozni a tanulmányaimat. Biztosan van/lesz, aki léhűtőnek gondol majd emiatt, de remélhetőleg 35-40 évesen sokkal nagyobb potenciállal fogok rendelkezni, mint a korombeliek többsége.
Te amúgy mit tanultál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!