Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem túl késő rendbe rakni az...

Nem túl késő rendbe rakni az életem ennyi idősen?

Figyelt kérdés

28 éves srác vagyok, van már "diplomám", de kiderült, hogy semmit sem ér sajnos, nem jutok egyről a kettőre... Most felvételiztem egy normális szakra, normális egyetemre, most tudtam meg, hogy felvettek - nappalira (költséges).

Igazából már el van döntve, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi. Nem "gáz" 28 évesen beülni a padba, és 5 év múlva pályakezdőként munkába állni? Ezt láttam logikus lépésnek, mert a másik papírommal nem jutok egyről a kettőre. Lányok hogy állnának egy pasihoz, akiről mondjuk 30 évesen kiderül, hogy nappalis?

2012. júl. 24. 22:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
*persze azt csinál amit akar....de én nem tartom az ilyen embert sokra
2012. aug. 6. 23:17
 22/22 A kérdező kommentje:

23.15, te milyen embert tartasz "sokra"? Szerinted minden a pénz, siker, csillogás? :) Nem vagyok munkakerülő, de a könnyebb élet reményében jobbnak látom, ha inkább tanulok, mintsem kimenjek Angliába mosogatni. Úgy érzem, hosszú távon jobban járok így, de lehet, hogy tévedek. Már biztos, hogy elkezdem, és az angol-német mellett megtanulok még két nyelvet bulizás helyett - ebből már kiöregedtem. De köszönöm a válaszod, amit írtál, az is egy vélemény.

Tudom, mi a kemény munka, több szerződést töltöttem hajón. A félretett pénzből és szülői támogatással, meg lehetőség szerint tanulás melletti munkával akarom fenntartani magam és finanszírozni a tanulmányaimat. Biztosan van/lesz, aki léhűtőnek gondol majd emiatt, de remélhetőleg 35-40 évesen sokkal nagyobb potenciállal fogok rendelkezni, mint a korombeliek többsége.

Te amúgy mit tanultál?

2012. aug. 7. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!