Nem túl késő rendbe rakni az életem ennyi idősen?
28 éves srác vagyok, van már "diplomám", de kiderült, hogy semmit sem ér sajnos, nem jutok egyről a kettőre... Most felvételiztem egy normális szakra, normális egyetemre, most tudtam meg, hogy felvettek - nappalira (költséges).
Igazából már el van döntve, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi. Nem "gáz" 28 évesen beülni a padba, és 5 év múlva pályakezdőként munkába állni? Ezt láttam logikus lépésnek, mert a másik papírommal nem jutok egyről a kettőre. Lányok hogy állnának egy pasihoz, akiről mondjuk 30 évesen kiderül, hogy nappalis?
az a lány aki elitéli azt, hogy valaki tanul, szerintem mehet az aprítóba.
28 évesen még semmivel sem vagy elkésve. orvosi talán már rizikós lenne, csakmert 12 év, de esküszöm, még arról sem beszélnélek le. menj, csináld, ameddig bírod.
Lehet, hogy nem fog tetszeni amit írok, de nem biztos, hogy jól döntöttél.
Milyen szakon végeztél , és milyen szakar vettek fel?
A költségtérítést hogyan fogod fizetni?
A ktstérítést ki fogom tudni fizetni.... Ezt a s.zar turizmus-vendéglátást csináltam a bgf-en, de igazából már nem is tudom, miért ezt végeztem el, egyáltalán nem érdekel. 18 évesen bohó tud lenni az ember, és minden sz.rra beadja.
Villamosmérnöknek vettek fel a BME-re, a fizika meg a matek mindig is érdekelt, és szerintem az angol-német tudásom is jól jönne ehhez a diplomához.
2. vagyok!
Azzal tényleg nem sokat érsz.
Attól nem tartasz, hogy a csoporttársaid kicsit csodálkozni fognak?
és azért, mert a csoporttársai csodálkozni fognak, mondjon le a tanulmányairól? :D he?
egyszer élünk. egyébként normálisabb szakokon (ahova az ember nem mindig kerül be elsőre) alig van 18 éves..
én azt mondom, ha tudod finanszírozni, akkor menj. én is 22 évesen megyek amúgy.
Dehogy gáz, ne feltételezz már ilyeneket! :D
Soha nem késő. Én ELTE BTK-ra jártam egyetemre és ott is voltak jóval idősebbek, tehát 35-40 évesek a 18-25 évesek között. Egyáltalán nem gáz, inkább dicséretes, hogy újra belevágsz a tanulásba.
Villamosmérnök szak? Király.
Egyébként én ugyanígy jártam, mint te, az eltés diplomával akár ki is törölhetem, most meg megyek pénzügyre, annak legalább értelme lesz.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!