Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tegyem rendbe az...

Hogyan tegyem rendbe az életem? Fogynom kéne, de így nem megy.

Figyelt kérdés
Már egyszerűen semmi sem érdekel. Úgy érzem nem éredemlek meg semmit se ruhákat se egészséges kajákat se barátokat se senkit. Nem akarom ezt érezni:( Miért van ez velem? Egyszerűen az van bennem,hogy lesz@rok mindent..Én nem akarom ezt..főleg ezt az állandó rossz kedvet.
2012. jan. 16. 17:26
 1/5 anonim válasza:
Próbáld meg összeszedni magad, ülj le, igyál meg egy finom teát és lazulj el. Egyedül nehéz, próbálj támaszt kérni egy közeli baráttól, vegyél erőt magadon, ha nem szeretnél mindent letojni.
2012. jan. 16. 17:52
 2/5 anonim ***** válasza:
közel kerültél az örök élethez. kezdesz rájönni, hogy semmi sem számít, és minden ami eddig fontos volt hazugság, csupán szemfényvesztés. menj el tai chi-zni, úgy egy fokkal elviselhetőbb.
2012. jan. 16. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Hány kiló vagy hány cm magas?
2012. jan. 16. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban :)

Nekem ugyan nem kell fogynom, de valaha kellett. Úgy sikerült, hogy elhatároztam: esténként egy falatot sem eszem, legfeljebb 3-4 óra körül tízórainak egy joghurt mennyiségű kaját. Addig pedig rendesen reggeliztem, ebédeltem, de nem nassoltam, mert az egyrészt tompította a figyelmemet, másrészt mindig bűntudatom lett tőle.

Kezdd el, szép fokozatosan, és ha egy kis eredményt észreveszel magadon, már az is lendíteni fog az önbecsüléseden. Ugyanannyit érdemelsz, mint mindenki más, ezt tudd. Ha mindent megteszel magadért, a testedért, elmédért, környezetedért, helytállsz a suliban és a munkádban, akkor már ez nem is hangzik majd olyan idegenül neked.

2012. jan. 17. 12:57
 5/5 anonim ***** válasza:
* nem tízórainak, hanem uzsonnának :D
2012. jan. 17. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!