Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem túl késő rendbe rakni az...

Nem túl késő rendbe rakni az életem ennyi idősen?

Figyelt kérdés

28 éves srác vagyok, van már "diplomám", de kiderült, hogy semmit sem ér sajnos, nem jutok egyről a kettőre... Most felvételiztem egy normális szakra, normális egyetemre, most tudtam meg, hogy felvettek - nappalira (költséges).

Igazából már el van döntve, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi. Nem "gáz" 28 évesen beülni a padba, és 5 év múlva pályakezdőként munkába állni? Ezt láttam logikus lépésnek, mert a másik papírommal nem jutok egyről a kettőre. Lányok hogy állnának egy pasihoz, akiről mondjuk 30 évesen kiderül, hogy nappalis?

2012. júl. 24. 22:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
én 27 vagyok és most leszek másodéves. egyáltalán nem cink. de ha te annak érzed, egyszerűen nem árulod el, hogy hány éves vagy. nincs rádírva wazze.
2012. júl. 25. 09:39
 12/22 anonim ***** válasza:
és aki 80 évesen kap diplomát...sztem az lesz*rja magasról ki mit gondol róla, szóval no para
2012. júl. 25. 10:13
 13/22 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem késő, sőt! Lehet, hogy most értél meg igazán erre, most láttad be, hogy valamit még meg kell csinálni ahhoz, hogy később normális életed legyen.

Nekem ilyenkor mindig a keresztapám jut az eszembe. 35 éves lesz idén és még mindig tanul, bár nem nappalis képzésben. Mondjuk dolgozik is, hogy meg tudjon élni. Jó néha szoktunk viccelődni ezzel, mert már rég meg lehetne a diplomája, csak fiatalabb korában fontosabbak voltak a bulik, a fesztiválok, az utazgatások, a barátnője. :D

Egyébként sosem késő tanulni, és ha ezáltal később jobb életed lenne, akkor mindenképpen megéri! :)

Gratulálok a felvételihez és sok sikert kívánok!

17/L

2012. júl. 25. 10:46
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
na, látod :D megjött az értelmesebb brigád :D szerintem elég jól igazoltunk :D szóval hajrá!
2012. júl. 25. 11:24
 15/22 anonim ***** válasza:

de igenis "gáz".

Megmondom miért:

A tanulást jó dolog az kell szükséges, sőt alap a létfenntartásodhoz, de! az emberek nagyrésze nem dolgozik a szakmájában hanem pályaelhagyó, teljessen mást csinál.

Az én véleményem az hogy csak simán munkakerülő vagy, és ezt a "tanulok" címszó alatt leplezed. Csak a munkával tudsz 1-ről a 2-re jutni, ilyen idősen munka melett tanulj, szóval kezd el dolgozni a tanulást pedig munka mellett folytasd.

ÉS a lányok se szeretik az olyan pasikat akiket el kell tartani, vagy háztartásbeli akarsz lenni az asszony meg majd dolgozik? Élősködő, parazitának néznék egy ilyen pasit

2012. aug. 6. 10:38
 16/22 anonim ***** válasza:

*23/L

ez lemaradt

2012. aug. 6. 10:39
 17/22 anonim válasza:
utolsó ! te tudod hogy mi az hogy "Villamosmérnöknek vettek fel a BME-re" ? SZERINTED levelezőn munka mellett egy ilyen szakot meg lehet csinálni ? Jézusom . . .olvass a topicban mielőtt ilyen okos vaskos kijelentéseket teszel . . .
2012. aug. 6. 10:59
 18/22 anonim válasza:
ráadásul költségesen csinálja, valszeg abból a pénzből amit eddig keresett azzal a gyengébb diplomával, ja biztos munka kerülő =)))
2012. aug. 6. 11:00
 19/22 anonim ***** válasza:
ma 10:38 Látom, te elmentél dolgozni. Sokra vihetted, de írni nem tanultál meg. Neked is ajánlom az iskolát (de csak az általánost, újra!)
2012. aug. 6. 13:37
 20/22 anonim ***** válasza:

valószínű a kérdezőnek megvan a maga esze a tanuláshoz, de akkor is egy munkakerülő, feltételezem eddig nem is dolgozott, vagy ha igen azt is csak rövid ideig, és hogy a tanulmányait is a szülei pénzéből fogja állni. közel 30 évesen gratulálok hozzá, ennyi idősen munkát kellene keresni és nem sulit. (vagy munka mellett sulit)

Ha változtatni akar a jövőjén teljesen jó, de csinálja munka mellett, ha nem akkor ne csodálkozzon hogy élősködőnek nézik majd egy páran

A helyesírás pedig legyen az én gondom, ha nem tetszik nem olvasod, és ezzel a te problémád megoldódott.

2012. aug. 6. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!