Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tanácsoltok egy jövőbeli...

Mit tanácsoltok egy jövőbeli hetedikesnek?

Figyelt kérdés

2012. júl. 6. 08:48
 1/6 gelazso ***** válasza:
100%
Tanuljon és menjen idöben aludni
2012. júl. 6. 08:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz és a 4 új tantárgy miatt (főleg a biosz, rendszertan stb).A föci az könnyű, a kémiát érteni kell a fizikát meg meg kell tanulni + érteni. Szóval "fokozódik" a helyzet :D
2012. júl. 6. 09:12
 3/6 anonim ***** válasza:
95%

A hetedikes biológia...egyszerűen...sz*ar.:D Anya orvos, és amikor bejött hetedikben a biológia, akkor kijelentettem, hogy na én 100%, hogy nem leszek orvos, mert unalmasabb mint a falat bámulni. De a nyolcadikos anyag nagyon jó! Az ugye már humánbiológia..nagyon szerettem, nem tudtuk végigvenni a könyvet, szóval nyáron bepótoltam a maradékot.

Kémia...itt az elején még nagyon könnyű lesz, inkább tanulni kell az elején mint érteni, bár persze itt is lesznek dolgok, amiket fel kell fogni. Nyolcadikban lesznek az egyenletek, ott már egy kicsit bonyolódik, de az ion-képzés(vagy mi a szakneve)hetedikben még könnyű.:)

Földrajz..nos, arról nem tudok nyilatkozni, mert GYŰLÖLTEM. XD Mindig, már 1.osztályban a természetismeretet is...szóval nekem kínszenvedés volt az egész, hiába a legkönnyebb tantárgy, én nem voltam hajlandó megtanulni, mai napig nem értem, hogy hogy lettem belőle hetedikben négyes, nyolcadikban ötös...:D

Fizika..nos, a kedvencem! Már hetedikben is nagyon jó, imádtam, és a tanárt is.

A sebesség-út-idő kiszámítása könnyű lesz, meg nem is lesznek bonyolultabb számítások. Ha tudod a képletet, akkor már tudod a mértékegységet, és a jeleket. Mondjuk nálunk mindenki utálta, de ahj, én nagyon visszasírom.

Szóval a bejövő tantárgyak itt még az elején könnyűek lesznek. De tanuld meg őket jól, mert a középiskolában az alapok nélkül..meghalsz:D

2012. júl. 6. 10:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Ok, akkor tanulok! :D
2012. júl. 6. 10:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom, hogy próbálj mindent megérteni, vagy addig utána járni a dolgoknak, amíg nem érded, mert később nagy hasznád fogod venni a jó alapoknak. Nekem ált. suliban nagyon rossz tanáraim voltak, a kémiát sosem értettem meg normálisan, mert az alapok hiányoztak, magamtól meg nem igazán bírtam olyan jól megtanulni, és most egyetemen se megy vmi jól, pont az alapok miatt.
2012. júl. 6. 19:32
 6/6 anonim ***** válasza:
tanulj, hogy továbbtanulásnál ne legyen gond, és már most kezdj el gondolkodni, hogy hova szeretnél továbbmenni
2012. júl. 6. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!