Vizsgastressz? (hogy legyek okosabb? )
Épp, hogy kegyelemmel átengedtek szerintem az első részén a vizsgának. :(
Hiába tanulok egész nap, titu elszúrom. Már ott tartok else megyek az írásbeli másodikra s a szóbelire se. Enyém lett a legroszabb az osztályból, mindenki bénának tart s már én is magam. Egy nyanvadt Wordszerekeztést alig bírtam összekaparni én meg azt hittem tök jó max pár hiba. :(
Még az a kölyök is jobbat írt aki folyton nyavajog, meg dumált közben mit hogy kellene, mert azt se tudta. :( áááá
szakma csak de nekem az első lenne. elegem van, van itt pesten épp elég suli de anyám kiakadna ha nem teljesíteném mert akkor nemtudnék olyan pályán dolgozni mint apa a cégénél. :(
Először is változtasd meg a gondolkodásmódodat!
1. "tuti elszúrom"... ha így érzed miért várod, hogy sikerülni fog.
2. kit érdekel a többi? miért foglalkozol az osztálytársaiddal. nem tök mindegy neked ők hányast írnak?
3. ne az apád életét akard élni. ne azt akard, amit anyád. ez a te életed.
túl sok felesleges gondolat van az agyadban, ezért sem tudsz a tanulásra összpontosítani. ha gyakorlat nem megy, akkor kérj meg valakit, hogy segítsen, tanítgasson. gyakorolj, gyakorolj...
ha meg fizikailag is úgy érzed, hogy ezt nem akarod, ez nem megy, akkor hagyd a csába...
Igen, én is színkombinációs dolgot alkalmazom. Meg külön kijelölöm ami nem megy.
Csak már attól gyomoridegem van,hogy a múlkor is tanultam azt hittemm minden megy hisz fel is mondtam magamnak, páromna de nem szószerint magoltam be a dolgot, hiába a másfél-két oldal anyagot közölte a pasi kegyelem kettes így év végén. Majd jobb legyek szóban. Kifejtette idén is buktatni fog, ne legyünk zavarban ha nem a tételből kérdez s hiába lehet valakit cska 10 percig kérdezni ha valaki 11percig halgat s az szóvá teszi biztos nem is tanult, hogyaz órát lesse. De reméli az osztálybulit nem akarjuk megtartani tanárok nélkül ugyanis azt megjegyzik maguknak. A tanár kínáló szendvicseknél ő feketén szereti a kávét...
Gratulálok kérdező!!
Nekem az vált be,hogy az anyagból saját jegyzetet készítettem,kicsit időigényes,de így el tudod magaddal vinni,még tudod a vizsga előtt olvasgatni,illetve a saját szavaidat szerintem könnyebb megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!