Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazastarsak, kapcsolatban...

Hazastarsak, kapcsolatban elok, ki nalatok az okosabb?

Figyelt kérdés
Ki az okosabb, nemet es kort is kerek szepen. Valamint, ha pl. te vagy az okosabb, ezt a masik is ugy gondolja, vagy csak te es kerulod a temat?
2011. márc. 7. 11:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%

Én 38F Ő 30N. Mi mindketten egyformán okosak vagyunk :)

Egyikünk sem rendeli alá vagy fölé a másiknak saját magát.

És ez így korrekt. Ha már lenne okosabb/butább rangsor, már régen rossz lenne.

2011. márc. 7. 11:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
38 nő.Én vagyok a tanultabb, talán műveltebb, van amiben okosabb, de a férjem jobb problémamegoldó és nagyobb az ösztönös intelligenciája.Mindketten így gondoljuk.:)
2011. márc. 7. 11:57
 3/14 anonim ***** válasza:

Természetesen én! El nem ismert zseni vagyok! :D

Na jó, csak vicc. :) Amúgy mindketten máshoz értünk, más az érdeklődési körünk, másban vagyunk "okosabbak". Szeretem, hogy így van, mert így egymást is okosítjuk olyan területeken, amiket idáig nem nagyon érintettünk, a másikunk viszont igen.

2011. márc. 7. 11:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer még kamasz koromban volt egy kapcsolatom, én idióta azt hittem a külső számít. Kifogtam egy rettentő buta srácot, éppen nem kongott. Másfél hónapig tartott, utána csak olyan párt választottam, akinek a szellemi szinte helyén volt.

Ellenben unokatestvérem egy talán még az én kamaszkori szerelmemnél is butább sráccal van együtt 5 éve. A lány nagyon okos, ismerem születése óta, viszont a párja nem az,így a lány mellé "butul". Nem akar iskolába járni, dolgozni sem hajlandó és a tudását még csak véletlenül sem hajlandó bővíteni semmivel.

2011. márc. 7. 11:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a férjem okosabb műszaki és minden matek, fizikával kapcsolatos dologban. Ő amúgy mérnők (33 éves).

Én műveltebb vagyok (nem sokkal, de kicsit). Amúgy szociológus vagyok (27 éves). Én magyarból voltam jó anno.

Kommunikációban, érzelmi intelligenciában egyértelműen én vagyok a jobb (ezt ő nem ismeri el, de szerintem nem kicsit nagyobb ilyen téren az előnyöm..:D)

2011. márc. 7. 12:00
 6/14 anonim ***** válasza:
Bocsánat, szóval a szellemi szintje a helyén volt. (Új billentyűzet, sorry)
 7/14 anonim ***** válasza:

Mindkettőnk másban okosabb, így pont kiegészítjük egymást.

Én inkább a hétköznapi problémamegoldásban és "művészi" oldalon vagyok erősebb, ő pedig a tudományosabb ( számítások stb. ) dolgokban.

Ezt mindketten így gondoljuk.

28N

8/14 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha egykapcsolatban az egyik "okosabb" és úgy is gondolja az baj.Én többet tanultam mint a férjem(érettségi-fősuli)de ő addig az ÉLETtől tanult.

Igaz amit az előzőek írtak.Úgy szoktunk párt választani, hogy megismerkedünk, beszélgetünk, aminek során kideül, hogy van e közös érdeklődés tudunk e kommunikálni.Ha nem akkor általában nem is megy a kapcsolat

Nekem anno fiatalkoromban randizgatás alkalmával általában egy-két hónap alatt kiderült, hogy nem jön össze.És igen volt olyan is aki nálom volt okosabb és fordítva, és ezért nem ment a kapcsolat.

És még egy plussz:A férjemről másnap tudtam, hogy ő lesz az:)1 hónap után már az eljegyzést terveztük:)10 éve vagyunk együtt:)

2011. márc. 7. 12:04
 9/14 anonim ***** válasza:

Én 32-nő, párom 33-férfi!

Én vagyok az okosabb, a műveltebb és a problémamegoldó is. Párom inkább gyakorlatias, szertelen, és néha gyerekes. Mivel mindketten vidámak, humorosak vagyunk, ezzel sok gondunk áthidalható!

2011. márc. 7. 12:12
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 vagyok, a párom 32. én vagyok a nő. azt kell, hogy mondjam, hogy valamiben én vagyok az okosabb, valamiben ő. de sajna az intelligenciám nekem több, és emiatt vannak is gondok. mindenkivel eltudok beszélgetni bármiről, nagyon szélesspektrumú az érdeklődésem, neki meg soha nincs véleménye a dolgokról. gyakorlatiasabb nálam, és jobban ért az olyan dolgokhoz, amihez tapasztalat kell, hamar tud dönteni is, de nem egy igazán jó beszélgetőpartner, mert ha még van is véleménye, nemigazán mondja el. ha el is mondja, két szóban, az érvelés rettentő távol áll tőle. ettől függetlenül jól megvagyunk, mert a szabadidős tevékenyégekben mindig jól érezzük magunkat, a közös érdeklődés azért megvan, jókat nevetünk, mert jó humorérzéke van. mélyreható beszélgetésekre meg ott van a barátnőm és anyukám.
2011. márc. 7. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!