Hazastarsak, kapcsolatban elok, ki nalatok az okosabb?
Én 38F Ő 30N. Mi mindketten egyformán okosak vagyunk :)
Egyikünk sem rendeli alá vagy fölé a másiknak saját magát.
És ez így korrekt. Ha már lenne okosabb/butább rangsor, már régen rossz lenne.
Természetesen én! El nem ismert zseni vagyok! :D
Na jó, csak vicc. :) Amúgy mindketten máshoz értünk, más az érdeklődési körünk, másban vagyunk "okosabbak". Szeretem, hogy így van, mert így egymást is okosítjuk olyan területeken, amiket idáig nem nagyon érintettünk, a másikunk viszont igen.
Egyszer még kamasz koromban volt egy kapcsolatom, én idióta azt hittem a külső számít. Kifogtam egy rettentő buta srácot, éppen nem kongott. Másfél hónapig tartott, utána csak olyan párt választottam, akinek a szellemi szinte helyén volt.
Ellenben unokatestvérem egy talán még az én kamaszkori szerelmemnél is butább sráccal van együtt 5 éve. A lány nagyon okos, ismerem születése óta, viszont a párja nem az,így a lány mellé "butul". Nem akar iskolába járni, dolgozni sem hajlandó és a tudását még csak véletlenül sem hajlandó bővíteni semmivel.
Nálunk a férjem okosabb műszaki és minden matek, fizikával kapcsolatos dologban. Ő amúgy mérnők (33 éves).
Én műveltebb vagyok (nem sokkal, de kicsit). Amúgy szociológus vagyok (27 éves). Én magyarból voltam jó anno.
Kommunikációban, érzelmi intelligenciában egyértelműen én vagyok a jobb (ezt ő nem ismeri el, de szerintem nem kicsit nagyobb ilyen téren az előnyöm..:D)
Mindkettőnk másban okosabb, így pont kiegészítjük egymást.
Én inkább a hétköznapi problémamegoldásban és "művészi" oldalon vagyok erősebb, ő pedig a tudományosabb ( számítások stb. ) dolgokban.
Ezt mindketten így gondoljuk.
28N
Szerintem, ha egykapcsolatban az egyik "okosabb" és úgy is gondolja az baj.Én többet tanultam mint a férjem(érettségi-fősuli)de ő addig az ÉLETtől tanult.
Igaz amit az előzőek írtak.Úgy szoktunk párt választani, hogy megismerkedünk, beszélgetünk, aminek során kideül, hogy van e közös érdeklődés tudunk e kommunikálni.Ha nem akkor általában nem is megy a kapcsolat
Nekem anno fiatalkoromban randizgatás alkalmával általában egy-két hónap alatt kiderült, hogy nem jön össze.És igen volt olyan is aki nálom volt okosabb és fordítva, és ezért nem ment a kapcsolat.
És még egy plussz:A férjemről másnap tudtam, hogy ő lesz az:)1 hónap után már az eljegyzést terveztük:)10 éve vagyunk együtt:)
Én 32-nő, párom 33-férfi!
Én vagyok az okosabb, a műveltebb és a problémamegoldó is. Párom inkább gyakorlatias, szertelen, és néha gyerekes. Mivel mindketten vidámak, humorosak vagyunk, ezzel sok gondunk áthidalható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!