Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazastarsak, kapcsolatban...

Hazastarsak, kapcsolatban elok, ki nalatok az okosabb?

Figyelt kérdés
Ki az okosabb, nemet es kort is kerek szepen. Valamint, ha pl. te vagy az okosabb, ezt a masik is ugy gondolja, vagy csak te es kerulod a temat?
2011. márc. 7. 11:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem jobb a problémamegoldó képességem, ő meg ezerszer jobb műszaki dolgokban, mint én. De ettől még egyikőnk sem jobb vagy rosszabb, mint a másik.

Vagy IQ-tesztet szeretnél?

Nem attól lesz az ember "okos", hogy ezt értezteti bárkivel vagy a párjával.

2011. márc. 7. 12:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Matek és műszaki dolgokban a párom ezerszer jobb,mint én és könnyebben is tanul.Én sok hülyeséget tudok kérdezni,de szerintem értelmiségileg mindketten azonosan tudunk okosak és idióták is lenni :-)

Vannak dolgok amik engem jobban árdekelnek,abban valszeg okosabb vagyok,de ez nem igazán tűnik ki,mert nem szoktunk így beszélni ilyenekről.Szóval van amiben ő van amiben én tűnök ki,de összeségében egyenlők vagyunk.

2011. márc. 7. 12:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés nagyon érdekes, most hogy feltetted én is elgondolkodtam rajta.

Nálunk végzettség szerint egy szinten vagyunk, a férjem nagyon racionális ember, és nagyon jól tud logikázni, átlátja a helyzetet, de lelki dolgokban inkább hallgat.

Az az én részem, hogy ezen a területen rendet tartsak, ezt a vonalat inkább én látom át jobban, mondjuk úgy, hogy empatikusabb vagyok (De ez nem azt jelenti, hogy ő egy érzéketlen ember). Mi szerintem pont kiegészítjük egymást, és ez így jó, szerintem azért működik már a kapcsolatunk tíz éve töretlenül.

Én okosnak tartom őt, nem tudom ő mit mondana rám, bár mikor sikerül egy problémát megoldani és azt mondja: Ügyes voltál anyukám- szerintem mindent elmond.

2011. márc. 8. 13:24
 14/14 A kérdező kommentje:
Nekem csak azert furcsa, mert ha nem a tarsrol van szo, az ember azert hajlamos elhelyezni magat a masikhoz kepest, ertelem szempontjabol. Pl. Baratnonel okosabb vagyok? Igen, az egyiknel igen, a masiknal nem. Erdekes, hogy ez parkapcsolatban nem kerul elo.
2011. márc. 8. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!