Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Így még bekerülhetek egy...

Így még bekerülhetek egy rendes gimnáziumba?

Figyelt kérdés
7.-es vagyok, és viszonylag jó tanuló. Viszonylag, mert van 3-4 tantárgy amiből 4-esre állok, a többi 5-ös. Megpróbálok még minimum 2 tárgyból 5-öst összehozni, de az sem biztos, hogy sikerül. Na most, Anya azt mondta, ha nem vesznek fel az Istvánba, Radnótiba, vagy valami hasonló kaliberű gimnáziumba, akkor szakmunkásképzőbe irat, és amint betöltöttem a 17-et, mehetek dolgozni, mert ő nem fog egy gyenge gimnáziumat finanszírozni. Ha a felvételit jól megírom, és a 8. félévkor kitűnő leszek, akkor még esélyes vagyok az ilyen jellegű gimikhez? Mármint a várható 7. évvégi jegyek melett. Előre is köszi.

2012. ápr. 12. 22:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nem nagyon gondolkoztam rajta, valami művészsuli lenne jó, van valami kisképző, ahova a család egyik barátjának a fia is jár, sok jót hallottam.

De tényleg csak ezt kéri tőlem, mást nem igen. Nagyon engedékeny, szinte mindent szabad, cserébe a jó jegyeket kéri, ez így korrekt szerintem.

Már szinte az összes eddigi felvételi ki van nyomtatva, szóval rendesen fel tudok készülni :).

2012. ápr. 14. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!