Kedves orvostanhallgatók / végzett orvosok! (főleg SE) Mi volt a 6 évetek alatt a legnagyobb szellemi/lelki/fizikai megpróbáltatásotok!?
Személyes tapasztalatokról érdeklődnék,amit magatok éltetek át. Érintettségem az ügyben egyelőre csak annyi, hogy idén szeptembertől kezdem meg az orvosit a SOTE-n.
Szóval, mit volt a legnehezebb elviselni a 12 féléves tanulmányaitok alatt? Értek-e benneteket megaláztatások, olyan esemélyek, amik nagyok kellemetlenek voltak, de mégsem volt lehetőségetek elkerülni? Tanulmányi nehézségek; képtelenségnek látszott ennyi tananyagot megtanulni stb... ?
Kedves utolsó!
Először is 472 pontot írtam,nem 474-et. Ez 100% biztos, hogy ennyi lesz, nem nagyképűsködök, nem elbízom magam. Ha nem lennék benne ennyire biztos, nem írnám ki így.
És képzeld, tévedsz ismételten, nincsenek hátra a szóbelik és nem fogok tudni már rossz tételt kihúzni. Ugyanis tavaly előrehozottan megcsináltam a kémia emeltet (97%) és a biosz közepet (99%) is. Ezt nem tartom zseniségnek, emiatt nem vagyok túlzottan büszke magamra, ez önmagában nem nagy teljesítmény. Akinek szerencséje van és készül is rá rendesen, simán elvárható, hogy ilyen %-okat hozzon össze.
Javaslom, ne vádaskodj, főleg ne az alapján amit te magadban képzelegsz, nem tudván, mi a valóság!
Továbbá, a kérdés nem arra irányult, hogy engem megítélj, hanem, hogy leírd személyes tapasztalataidat (már ha van).
Köszönöm azoknak akik ehhez tudják magukat tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!