Orvostanhallgatók, mennyi szabadidőtök van az egyetem mellett? Jut másra is idő?
Nem vagyok kifejezetten bulizós, nálam a szórakozás inkább csak az esti iszogatást, beszélgetést jelenti a barátokkal. De ha nagyon akartam volna, eljárhattam volna discóba is:) Néha eljárogattam koncertre is.
Nyelvtanulást nem mertem bevállalni, mert ijesztgettek, hogy nagyon nehéz a másodév. De gy utólag azt mondom, belefért volna.
Sport is simán belefér. Nálunk két félév (az első két év alatt) kötelező is, e heti egy órát jelent. De azért versenyszerűen nem hiszem, hogy tudsz mellette sportolni (a pl. naponta több órás edzések vannak.)
Hétvégente szinte mindig (egy-két kivételtől eltekintve) a barátommal voltam, mivel távkapcsolatban élünk, és csak akkor van lehetőségünk találkozni.
Azért számonkérések előtt előfordult, hogy a tanulást kellett a buli és a barátok elé helyezni. Vizsgaidőszakban meg áhh...szinte ki sem mozdultam:D Bár ennek az is az oka, hogy minden ismerősöm tanult, és más-más városban is voltunk. Azért esténként egy-egy séta, beszélgetés belefért volna talán, ás kikapcsolódásnak sem lett volna rossz.
Szóval összességében szerintem néha kicsit túlmisztifikálják a dolgot. Persze, nehéz a suli, és sokat kell tanulni, de azért lehet mellette társasági életet élni. Persze ez biztos függ a képességektől is. Szerencsére elég gyorsan tanulok:) Biztos van, akinek nehezebben megy, és sokkal több időbe telik ugyanannyi anyag megtanulása, mint nekem. De biztos van olyan is, aki nálam is gyorsabban tanul:)
Ui: Az eredményekről: Most végeztem a másodévet, és mindhárom szigorlatom ötös lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!