Nem bírom, túl nagy a nyomás, mit tegyek? Nem akarom hogy.
Matekból bukásra állok (főleg családi okok miatt,válás stb). Év eleje óta nem tanultam semmit matekból,nem tudtam koncentrálni,a folyamatos veszekedések miatt is,sehol sem találtam a helyem. Nyugtatókat és egyéb gyógyszereket írt fel az orvos,csak hogy javuljon a helyzet. Most jobb,de mivel sok 1-esem van így az összes leckét át kell vennem egyedül(mástól még nehezebben értem meg a matekot). Most 8 nagy témát kéne átvennem,megtanulnom a könyv elejéről (kb 150 oldal),mivel évzáró dolgozatot írunk.Nagyon nem megy,alig haladok. Sírógörcsöm van mert nem akarok megbukni! Reggeltől estig tanulok,de még csak a 2.témánál tartok. 2 napom van hogy megtanuljam az egészet. Kb 4 órákat alszok és nem bírom már.
Van lehetőség arra,hogy ha nem sikerül jól,kérjek matekból felmentést mindezekre hivatkozva? Nem akarok menekülni a matek elől,de lehetetlennek találom h 2 nap alatt 100 oldalt megtanuljak úgy,hogy előtte alig néztem bele a tankönyvbe.
Segítsetek,köszönöm!
Na, itt lehet leállni. Ő nem azért bukik meg, mert tanulás helyett minden éjszaka részegen támolygott haza, valamelyik buliból. Nem azért, mert hajnalig gépezett és szart bele abba, hogy mi van. Nem tanult, mert ezerszer fontosabb dolga volt. És drága tökömtudja hányadik válaszoló: MINDENKIT MÁSHOGY ÉRINT A VÁLÁS! Nem kérdezte senki, hogy neked mikor váltak el, hogy hogyan érintett. A másik: 7 évesen 1./2. osztályban szerintem lehetetlen bukni matekból... Nem kell ennyire osztani itt az észt, ha már neked is kevés jutott. Nem mondom, hogy nem tehette volna másként, de ha nem tanult és úgy néz ki, hogy bukik, akkor legyetek szívesek nem még egyet belerúgni, hogy szegényke még nehezebben álljon fel.
És most kedves kérdező:
Először is, nagyon sajnálom hogy ez történik most veled. Ha megbuksz, megbuksz, nincs mit tenni. A nyugtatókat, gyógyszereket hagyjad, inkább egy hétre írt volna ki az orvos pihenés képpen, mintsem, hogy mérgezzen ilyenekkel. A matekkal se foglalkozz, a pótvizsgán menj át inkább. Nyugodtan tudsz nyáron tanulni, és több időd is lesz rá, meg hát, egy jegy nem oszt, nem szoroz az mellé a sok egyes mellé. Nyugodj szépen le, inkább állj most mindenben az anyukád mellett, mert ahogy írtad Őt is nagyon megviseli. Nagyon sok sikert és jobbulást kívánok neked is, és édesanyádnak is. (:
és ez minek 2 nappal a zárás elött jut eszedbe?
én is ilyen vaok viszont ha már szorul a hurok azért kapcsolok h csinálni kéne vmit. 10-ben 7 nap alatt tanultam meg az egy éves anyagot matekból. végül 73% lett. vmivel könnyebb ezek az utolsó lehetőségek ,de ha az alapokig nemjutsz el akk nemtudsz továbblépni és a többi feladatot megoldani.
apu alkesz szal nálunk is vannak problémák emlékszem mikor a 2héten keresztül mindennapján volt balhé és mindig elöttem.
22.52es ismét.
kimászni? hogyan? ennek bukás lesz a vége. majd te is úgyjársz mint én h egy életre megtanulod h puskázni mindig lehet és egy 2est simán összelehet hozni. igaz nekem elég volt az a 7 napos agónia ,hogy nemalszom filmezek csak tanulok csak tanulok.
kérd meg szüleidet fizessék ki a magán tanárt, ha már ennyi eszük volt, hogy előtted veszekedtek a válásig, kompenzálják azzal, hogy segítenek a pótvizsgán átmenni!
nyár végéig simán megtanulod!
22.52es
hát úgy biztos nemfogsz előrébb jutni h gyakorikérdéseken keresgélsz válaszokat. lekell ülni és tanulni tanulni tanulni. semmin sem szabad fennakadni.
én anno úgy csináltam h szelektáltam. csak a legfontosabbat. ha vmivel túl sok idő töltöttem el és tudtam h csak mellékszál akk kihagytam. nem sorban mendtem csak össze-vissza.
ezek után sem lesz biztos a siker. mivel x éve ő a tanárod remélhetőleg már kialakult egyfajta személyes kapcsolat és azt akarja h tanulj. neki sem célja megbuktatni viszont ha abszolút 0 a teljesítményed akk ő se tehet mást.
nálunk fizika tanár kérdezte meg diáktól akinek az éves teljesítménye 0 volt h hogyan kell kiszámolni a sebességet ha adott atávolság és a idő. nemtudta pedig logikai alapon legalább ezt tudhatta volna. nembuktatta meg pedig óra végén aztmondta h megfog bukni. következő év megcsinálta ugyanezt a lány. semmi tanulás és még buta is. 1 nappal zárás elött megkérdezte mikor javíthat mondta a tanár h majd nyáron ennyit nemfog tudni megtanulni.
oda akartam kijukadni h remény az van viszont meg kell küzdeni érte és akk se biztos a siker. ha nem megy akk se veszik kárba a tudás mert legalább megtudod mennyit tudsz megtanulni 2 nap alatt.
ja és ismételj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!