Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá magam a...

Hogyan vegyem rá magam a tanulásra?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok tanulni, pedig nagyon kéne, mert már csak 54 nap van az érettségiig és a biosz projectmunkát még el se kezdtem, meg belőle az ismétlést se. De egyszerűen ha hazaérek k.b. 4 körül, eszem, iszom, alszok egy kicsit mert fáradt vagyok, kkor már este 6 óra van és utána nem tudok tanulni, mert csak bámulok ki a fejemből, vagy kitalálok vmi h.lye indokot magamnak, hogy bekapcsoljam a gépet/tv-t és minden nap csak azt mondogatom, hogy mjad holnap megtanulom stb. De már elegem van. Mit csináljaK???
2011. márc. 8. 00:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
:D pedig tuti csak akarat erő kérdése lenne az egész... de hát... ez ilyen :D
2011. márc. 9. 18:52
 12/13 anonim válasza:
43%
na? javult a helyzet?
2011. ápr. 13. 13:49
 13/13 anonim válasza:
Hát én úgy szoktam rávenni magam a tanulásra, hogy elsősorban azt szeretném, ha anyáék és a tanárok nem mondanák mindig h Miért nem tanulsz?, Már megint nem tanultál, hanem azt h Ez igen, ügyes vagy! vagy Na látod, ezt szeretem, tudsz te tanulni! meg ilyesmi...ez a motivációm 😃
2017. szept. 23. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!