Ugye hogy borzalmas a félévi bizim? Haverjaim azt mondják hogy pont jó! DE SZERINTEM NEM! NAGYON GÁZ.
matek:2
magyar nyelv.: 2
irodalom:3
angol:4
tesi:5
föci:3(vagy 4 nem tudom még)
term.ism.:3
rajz:4
töri:3
ének:4
info:2(vagy 3)
technika:5
szerintem ez borzalmas eredmény 6.ban:S:S:S ti is így gondoljátok?sikerülhet 4-5re felhoznom mindent évvégére?:)
12/L
Sikerülhet,de borzasztó sokat kell érte tenned,gyakorlatilag figyelmesebbnek kellene lenned és 1-2 órával többet tanulni,mint most!Hatodikban tényleg borzasztó eredmény!Mit csinálsz,netán pasizol?(nem olvastam ám a válaszokat,meg a te reagálásaidat,úgyhogy ha már volt ilyen kérdés,akkor bocsi).Figyelj!Így nem fogsz boldogulni a középiskolában,ha már hatodikban ilyen eredményeid vannak.15 éves vagyok,6.-ban szinte kitűnő tanuló voltam,és most 9.-ben rengeteget rontottam!Na,most ha ebből az eredményből te is rontassz középiskolában,akkor nem fogod végigvinni,az egy biztos!
Húzz bele!Ez így 100%,hogy nem mehet tovább!
*és ez csak őszinte vélemény volt!*-nem baráti.-
Én is lusta vagyok, de 4,2-es átlagú egy gimnáziumban. Na? Ha még tanulnék is mellé (mert igazából ez az, amit órán hallok, meg az írásbelik), akkor még színötös is lehetnék.
Hatodikban meg ez borzalmas. Nem igaz, hogy nem tudod megerőltetni magad. A haverjaid valószínű még inkább a béka feneke alatt vannak.
Ha már egyszer képtelen vagy órákon jegyezni a dolgokat, akkor otthon tanulj, olvasd az anyagot.
Na, és milyen lett az évvégid? Javítottál?
Sajnálom a sok tragédiát, nehéz lehet.
Amúgy szeríntem egy kissé lódítasz, szín ötösből nem lesz ilyen fél év alatt a bizonyítvány, még akkor sem ha egy percet sem tanulsz. valamennyire el lehet lavírozni a korábbi tudással és a tanárok jóindulatával. Egy kitünőt nem fognak 2-re osztályozni. Tanárokat, iskolát gondolom nem váltottál, kamuzol szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!