Ugye hogy borzalmas a félévi bizim? Haverjaim azt mondják hogy pont jó! DE SZERINTEM NEM! NAGYON GÁZ.
matek:2
magyar nyelv.: 2
irodalom:3
angol:4
tesi:5
föci:3(vagy 4 nem tudom még)
term.ism.:3
rajz:4
töri:3
ének:4
info:2(vagy 3)
technika:5
szerintem ez borzalmas eredmény 6.ban:S:S:S ti is így gondoljátok?sikerülhet 4-5re felhoznom mindent évvégére?:)
12/L
Ha eddig jól tanultál, akkor biztos nem buta, csak lusta vagy. Ezt már beismerted, a következő lépés a tanulás.
Am tavaly nekem még rosszabb félévi bizonyítványom volt 10-es gimnazistaként. Az átlagom 2,9 volt, ezt évvégére kijavítottam 3,5-re. Az idei félévi bizonyítványomba már csak 2 négyes(társadalom ismeret, német), a többi öt. Ez is azt mutatja, hogy ki lehet javítani.
Három dolog kell a tanuláshoz: egy segg, hogy leülj, egy szék, hogy legyen hova és némi szorgalom. Ha ez megvan ki fogod javítani, ha nem is év végére, de jövőre biztosan.
majd ha bejön jövőre nektek a kémia fizika akkor már bukni is fogsz..?
inkább 7 évvége 8 félévét húzd meg mert továbbt. azt nézik
Ne oltsátok már szegényt ennyire!
Oké, nem ez a legjobb bizonyítvány a világon, de én is hasonlóakat produkáltam gimiben, mégis mindenből négyesre érettségiztem és felvettek az egyetemre, ahová jelentkeztem.
Szóval ezek az eredmények annyira nem vészesek még.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy nem kell igyekezned a jövőben és ne javítsd ki őket, de azért kétségbeesni sem kell.
L/23
Mit vesztek matekból? Algoritmust?
De most komolyan. Sajnos már nem emlékszem ráadásul változtatott tantervű 8osztályos gimibe jártam, szóval máshogy tanultunk mindent.
ez nem lesz négyes-ötös mégha fel sem állsz az íróasztaltól. Na jó. Talán akkor.
Itt mindenki elit suliba járt vagy mi? O.o Anno hatodikban ez egy tökátlagos félévinek számított nálunk. Volt jobb is sok, meg rosszabb is. Jónak nem jó, de nem is annyira elkeserítően ultraszar. Viszont ha tudnál többet, akkor érj el többet. Később te is jól jársz vele: ez lesz az alap a további tanulmányokhoz. Biztos alapra pedig mindig könnyebb építeni. A saját későbbi tanulásod könnyíted meg jelentősen, ha most jobban tanulsz. :)
f/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!