Szerintem ez k. igazságtalan volt! Szerintetek?
Mi döntsük el, hogy igaza volt-e a nőnek, te pedig ennek függvényében állsz ki az igazadért? Ez így nem lesz jó, ha úgy érzed, hogy igazad van, akkor állj ki érte. Kérdésedből az jön le, hogy megerősítést vársz ebben. Amikor a magad igazáért kell kiállnod, akkor azt ne mások véleményétől tedd függővé, ezt jó, ha már ilyen fiatalon megtanulod.
2011. jún. 8. 14:55
Azt az órát kellett kifizetned, amit meg sem tartott? Mert az gáz. nyilván. De szerintem ha szemétnek tartod a tanárod, akkor keress másikat.
De amúgy a magántanárok 80%-a anyagias, nagy részének szüksége van a pénzre, a többi meg még többet akar. Azért tanít téged, mert jó sokat fizetsz neki. Ezért jobb magántanár nélkül megoldani a dolgokat.
2011. jún. 8. 14:55
Uhh szerintem keress egy másik tanárt.
Én is járok magántanárhoz és csak utólag fizetek. Eleinte óra végén, néhány hónapja havonta, mikor fizut kapunk.
Ez nagyon nem helyes és ha ennyire anyagias elgondolkodtató, hogy lehet nem is akar igazán megtanítani, csak a pénz kell neki.
2011. jún. 8. 14:57
Elég bunkó egy tanár. Szerintem keress más. Én is járok magántanárhiz, s egyszer nagyon beteg voltam, szólni akartam neki a hét elején, hogy nem megyek, de valahogy kiment a fejemből és elfelejtettem lemondani. Egy szót sem szólt érte, bocsánatot kértem és el volt intézve.
2011. jún. 8. 15:11
Ha hazaküld, pláne másodszorra, az jogos, legyél ott időben.
Ha nem mész el, és nem szólsz időben és kifizetteti, az is.
A kettő együtt kicsit sok.
2011. jún. 8. 15:15
6/11 A kérdező kommentje:
utolsó: ezt most így nem értem!
7/11 A kérdező kommentje:
csak tusjátok azért kérdeztem,mert anyukám elég szigorú,és ha egyetértetek hogy igazságtalan volt akkor elmondom neki mert nem szeretek hazudozni,de a tanárnak volt igaza akkor viszont tényleg kifizetem...
Szerintem az talán még jogos is, hogy hazaküldött, viszont a pénzt nem tudom milyen alapon kéri el azért az óráért, amit meg sem tartott.
2011. jún. 8. 16:15
9/11 A kérdező kommentje:
én is azt írtam hogy azt még megértem hogy hazaküld,az első sor végén van
Azért kérte el a pénzt, mert ő viszont készült az órádra. Nem annyiból áll a tanár munkája, hogy leül veled szemben 60 percig és kész, neki akár órákig kell készülni rá, hogy milyen feladatokat adjon, melyik könyvből, miről beszéljetek (ha nyelvóra) stb. Amit te fizetsz neki, abban az árban ez is benne van. És ezt a hiábavaló felkészülést fizetette ki veled. Mivel nem első eset volt, szerintem jogosan. Arról nem is beszélve, hogy akár más tanulót is fogadhatott volna abban az időben, ha tudja, hogy te nem fogsz elmenni, illetve késel.
2011. jún. 9. 12:37
Kapcsolódó kérdések: