Ez csak szerintem igazságtalan?
Ha ez így van, akkor nem kellett volna ezt csinálnia, hanem úgy kellett volna eljárnia, ahogy ígérte. Ezután a dolgozatokkal kapcsolatban ne higgyetek neki. Keressétek meg az osztályfőnököt, vagy egy olyan tanárt, akivel jóban vagytok!
De biztos, hogy jól emlékezel arra, amit a dolgozat előtt mondott?
Köszi a választ!
Az a baj,hogy ő az ofő. Eddig úgy voltam vele,hogy bár az osztályban nem tartott rendet,és nem sikerült másfél év alatt "összefogni" minket, de tanárilag nem volt vele bajom. Egészen mostanáig: ő tanítja az irodalmat is,hát ott is elég rendesen megszívatott...Úgy voltam vele,hogy amiatt nem pattogok,nehogy még a végén a nyelvtan jegyem bánja,de úgy látszik így is-úgy is szívok...
Biztos jól emlékszem,éppen emiatt ment fel bennem a pumpa. Elég jó hírű gimibe járok, nehéz tagozatra,nem hiszem,hogyha még én nem is, de a maradék 9 emberből ne akadna olyan,aki nem tudna javítani egy "ilyen egyszerű" tollbamondással..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!