Csak szerintem "igazságtalan" az idei X-faktor? Bővebben
Az összes tehetség kipotyog míg akiknek semmi hangjuk nincs azok simán továbbjutnak. Gondolok itt az Ikrekre, Rocktenors.
Való igaz, hogy tegnap nem nyujtott valami jót Demes Tomi, de Lil C se valami nagy szám, főleg nem ahogy a Grenadet énekelte!
Meg hogy múlt héten is Gyurcsík Tibi kiesett. Nagyon sokat ki lehetett volna hozni belőle szerintem!
Az egész úgy szar, ahogy van.
A válogatókon valóban ők tűntek ki (a 12), tehetségesek voltak. De most az élő adásokban, talán a hangosítás miatt, de hamis lett az összes. 100-ból kétszer ha eltalálják a hangokat. Ott lehet, hogy még jól is szól, mert halálra dicsérik őket a mentorok, de itthon borzasztó hallgatni.
Egyetértek, pl.az ikreket már az első élőn ki kellet volna ejteni!!! Nem rossz, de vannak jobbak, de ennek ellenére még ott vannak. A Tibit én is nagyon sajnáltam...:(
Valószinű az lehet a baj, hogy a nézők döntenek és a nézők nagy százaléka a tinik....
De mondjuk én a Vastag Csabának se adtam volna az első helyet....
Hát igen a hangsúly tényleg a nézőkön van akik elolvadnak egy "jócsávótól" És nem a tehetség győz..
És igen ez már az első X-faktorban is érződött mikor Vastag Csaba megnyerte!
bunda az egész
egy nagy színi előadás, egy tragikomédia
elolvadnak egy "jócsávótól"
akkor tavaly Király L norbi miért került be?
nem azért mert helyes. hanem. vicces? érdekes?
Ennyi erővel Oltyán Attilának is helye lett volna, annyi különbséggel hogy neki még hangja is volt, s ki is nézett valahogy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!