Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintem ez k. igazságtalan...

Szerintem ez k. igazságtalan volt! Szerintetek?

Figyelt kérdés
elkéstem multkor a magántanáromtól,és ma is.ma hazaküldött ezt még meg is értem de azt hogy még ki is kell FIZETNEM azt már nem!egyébként ő nagyon anyagias , mert anykám egyszer több pénzt adott,és azt ugy csinálta,hogy a következőket majd amikor jövök kipipálta! anyukám azt is mondta hogy ha 20 000rest adna akkor se adna vissza belőle!ráadásul a saját zsebpánzem böl kell kifizetnem ,abbol a 3000-ft-ból amin ugy kapirgáltam össze! én megdolgoztam érte,ja és 500ft-m maradna abból amire majd karácsonyi ajándék lenne!csak az vanhogy szerintetek igaza volt akkor majd kifizetem neki,nyáron majd keresek valami ki munkát és majd összejön,de ha nem volt igaza akkor kiállok az igazamért.
2011. jún. 8. 14:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

ugyanezt akartam írni (amit a 10. válaszoló). Igen, ha a tanár szemszögéből nézed a dolgot, akkor a 10.-nek van igaza (van, ahol külön megkötik, hogy ha nem mondod le az órát x nappal előtte, akkor fizetni kell, illetve nem illik a tanár idejével szórakozni késésekkel). Ha a hallgató szemszögéből nézed, akkor a többi válaszolónak van igaza.

Én is a tanárnak adok igazat, és legalább megtanultad, hogy az idő drága és jól kell tudni beosztani. Ettől függetlenül emberség kérdése az egész - hiába adok neki igazat, én nem lennék képes kifizettetni, nem lenne nyugodt a lelkiismeretem. Ennek ellenére - mivel ez volt a kérdés - szerintem nem hibázott.

26/N

2011. okt. 30. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!