Ugye hogy borzalmas a félévi bizim? Haverjaim azt mondják hogy pont jó! DE SZERINTEM NEM! NAGYON GÁZ.
matek:2
magyar nyelv.: 2
irodalom:3
angol:4
tesi:5
föci:3(vagy 4 nem tudom még)
term.ism.:3
rajz:4
töri:3
ének:4
info:2(vagy 3)
technika:5
szerintem ez borzalmas eredmény 6.ban:S:S:S ti is így gondoljátok?sikerülhet 4-5re felhoznom mindent évvégére?:)
12/L
ez nagyon gáz.. pláne 6.ban.. de ezt még kitudod javítani, de azt előre mondom, hogy így 2. félévben már sokkal nehezebb, mert a tanárokban kialakult rólad egy kép az első félév alapján+ egymásra épülnek a leckék, és ha nagy hiányosságod van pl. matekból akkor valószínűleg eléggé belekell húznod, hogy pótold.
Sok sikert kívánok :)
Nem is kicsit siralmas...
Én hatodik félévkor kitűnő voltam, év végén becsúszott egy négyes matekból. Remélem legalább kapsz valami rendes büntetést,nem egy ejnye-bejnyét. Két jó nagy pofont érdemelnél.
Hát eléggé, nekem lesülne a bőr a képemről ilyen eredménnyel.
Mi lesz veled gimiben ? Szedd össze magad!
16/l
Én ismerek nagyon hülyéket,de az ő bizonyítványuk is jobb...
szerintem ne hallgass a barátaidra,mert ez nagyon gáz bizi 6.-ban,én 8.-os vagyok és kitűnő,hidd el,nem olyan nehéz,csak le kell ülni és tanulni.
De sztem a szüleid sem fognak örülni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!