Ez azt jelenti hogy soha nem puskázhatok az ostálytársaim végett?
Kaptam bioszból egy 4-est és mindenki elkezdi hogy puskáztam, meg segített a legjobb tanuló az osztályból.
Igen, igaz hogy segített a legjobb tanuló, de a munka helyen is segítík egymást (ez nem csalás)
Meg a puska is csak furfangos dolog. De most a rossz akaró "sohanemtanulok" osztálytársak végett ha nem tudom biztosra az anyagot sem puskázhatok??
Ne már hogy Ők döntsék el.
a másik:
A tanár is megjegyzéseket tett hogy hogy lett nekem ez 4-es. Meg hogy majd kikérdezi. :S
A "végett" célhatározó, a kérdésben a "miatt"-nak kellene szerepelni, de ha nem puskázással és a másik agyát használva jutnál előbbre, akkor ezt tudtad volna... csoda, hogy még senki nem hívta fel rá a figyelmedet.
Egyébként ha majd egyszer olyan jó leszel, hogy a többiek tőled kérnek segítséged, rá fogsz jönni, milyen szar, amikor nem tudsz a saját dolgozatodra koncentrálni, mert a másik egyfolytában zaklat.
Tanulni kell, hiszen ha már most sem megy, mi lesz veled később (a munkahelyedről már ne is beszéljünk).
következő dolgozatnál
ez lemaradt
16.43 és még pár valamirevaló ember, teljesen igazatok van.
Én is egyetemista avgyok és felháborítónak tartom hogy vizsgákon sem szégyell a (felnőtt) ember puskázni, meg tőlem, egy mellette ülő vadidegentől segítséget kérni. De a 10centis műköröm meg a tonna smink az rajta van, tanulni meg már luxus...akkor miért jön egyetemre?
Általánosban és gimiben sem volt szokásom puskázni, és nem azért hogy én legyek a becsületesség szent angyala...hanem a saját érdekemben nem. Az a tudás amit itt megtanulsz az később is a tiéd lesz, nehogy már egy hülye segg.ként akarj felnőni, aki puskákon tengeti magát egész 18éves koráig.
16:49-nek
mert te aztán mindenre emlékszel amit tanultál és mindent hasznosítasz belőle. ne magyarázd már be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!