A lányom nyolcadik osztályos és magyar nyelvből anya nyelvi vizsgát ír. Erre jegy megy? Ha igen akkor be lesz írva?
Figyelt kérdés
Szeretnék neki segítenidec. 18. 18:54
1/20 anonim válasza:
Mi az az anyanyelvi vizsga? Hol iratnak ilyet?
2/20 anonim válasza:
Szerintem ezt az iskolától kellene megkérdezned, én még nem hallottam ilyenről, szóval lehet, hogy ez csak abban az iskolában van.
3/20 anonim válasza:
legnagyobb jóindulattal írom, hogy te inkább ne akarj neki magyar nyelvből segíteni...
4/20 A kérdező kommentje:
Kedves hármas. Nem én szeretnék neki segíteni, de szeretném ha menne neki és hogy mi ez.
dec. 18. 20:17
5/20 anonim válasza:
#4: Te is az a fajta kérdező vagy, aki csak a provokációra reagál?
6/20 anonim válasza:
Nem, ő az a fajta kérdező, akiről csak reméljük, hogy felfedezi a magyar anyanyelvi szótár szépségeit.
7/20 anonim válasza:
A lányod felvételit fog írni. Erre nem jegyet fog kapni, hanem ez alapján döntik el, hogy melyik középiskolába fog bekerülni. :)
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! A többieknek pedig nem ártana egy beszédkészség fejlesztés. Be akadt a lemez:)
dec. 19. 08:35
9/20 anonim válasza:
#8: esetleg válaszolni kellett volna az első reakciókra, illetve értelmes kérdést kiírni.
Persze mindenki más a hülye...
10/20 anonim válasza:
wow hetes, hogy a felvételit keresi ez a szegény... XD
zseni vagy, az "anya nyelvi vizsga"ból rá nem jöttem volna, hogy magyar-matek felvételiről van szó XD
kérdező lehet duzzogni, de nem a mi hibánk, hogy annyira sem tudod magad megerőltetni, hogy legalább a szülőin odafigyelj arra amit mondanak neked. értem hogy neked sose sikerült eljutni nyolcadik végére, de legalább a lányodért megerőltethetnéd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!